Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2015

Οι Έλληνες επιχειρηματίες φεύγουν και επενδύουν τους κατσαπλιάδες στην Αλβανία λόγω.... αντεθνικών κυβερνήσεων!


Το τέλος της Εθνικής μας Οικονομίας: Στους κατσαπλιάδες επενδύουν οι εγχώριες εταιρείες

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν υπάρχει επαρκής δικαιολόγηση ενός ευπατρίδη επιχειρηματία που στηρίζει μια εχθρική οικονομία. Ωστόσο σαν επιχείρημα μπορούμε μόνο να δεχθούμε την αντιναπτυξιακή, φορομπηχτική και πλήρως εκδικητική στάση του "ελληνικού" κράτους εναντίον του, που τον εξαναγκάζει να ιδιωτεύσει σε άλλη χώρα. Μόνο σε ένα Εθνικό Κράτος και οι δυο παραπάνω θνησιγενείς για την εθνική οικονομιά, αντιλήψεις θα... "πέθαιναν" και θα έδιναν τη θέση τους στην καλώς εννοούμενη ιδιωτική οικονομία, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Κεντρική Τράπεζα της Αλβανίας προς την μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί η χώρα μας τα τελευταία έτη. Σύμφωνα με την Τράπεζα της Αλβανίας στο τέλος του 2014 το σύνολο του ενεργητικού της οικονομίας ανήκει σε ξένες εταιρείες με την χώρα μας να πρωτοστατεί ως τον μεγαλύτερο επενδυτή αφήνοντας πίσω της χώρες όπως ο Καναδάς και η Ιταλία.
Συγκεκριμένα, το 26% των μετοχών, περίπου 1,1 δισ. ευρώ, ανήκουν σε ελληνικές εταιρείες και σύμφωνα με οικονομολόγους οι δείκτες αυτοί απεικονίζουν την τεράστια επίδραση της Ελλάδας στην οικονομία της Αλβανίας. Η Τράπεζα της Αλβανίας αναφέρει πως....
ο τομέας με τις μεγαλύτερες επενδύσεις είναι των μεταφορών και τηλεπικοινωνιών, ο οποίος απορρόφησε το 27% του συνολικού κεφαλαίου που έχει εισαχθεί από το εξωτερικό. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο χρηματοπιστωτικός τομέας με 17% και στην τρίτη θέση έρχεται η βιομηχανία εξόρυξης πετρελαίου, η οποία λαμβάνει το 15% των ξένων επενδύσεων.
Η εκ νέου δυσβάσταχτη φορολόγηση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σπρώχνει τους Έλληνες επενδυτές προς τις ξένες αγορές και μάλιστα σε χώρες οι οποίες στο πρόσφατο παρελθόν έχουν ξεκαθαρίσει την εχθρική τους στάση απέναντι στην πατρίδα μας. Με διθυραμβικές δηλώσεις στελεχών της η κυβέρνηση Τσίπρα προμηνύει ότι δήθεν θα ξεπαγώσει την λίστα Λαγκάρντ ώστε να επιστρέψουν στα ταμεία του κράτους εκατομμύρια ευρώ και ταυτόχρονα βάζει την υπογραφή της ώστε να φεύγουν νομίμως άλλα τόσα προς τους κατσαπλιάδες των Βαλκανίων.
Οι αερολογίες μιας δήθεν ανάπτυξης από ξένους επενδυτές που θα ανακουφίσουν την ελληνική αγορά, ενώ τα εγχώρια κεφάλαια κάνουν φτερά αποσκοπούν στην μη αυτάρκεια του λαού μας και στην πλήρη απουσία μιας πραγματικά εθνικής οικονομίας.
Tέλος, οι άλλοτε κατετρεγμένοι και κακόμοιροι "πρόσφυγες" του σκανδάλου των πυραμίδων ήρθαν στην χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον και "ανταποδίδουν" την ευγνωμοσύνη με το να στέλνουν τα λεφτά που κερδίζουν από την Πατρίδα μας στην Αλβανία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών