Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Θα ξευτιλιστεί, αλλά ο ξευτιλισμένος την ξεφτίλα δεν τη φοβάται

«Το χειρότερο για την ΝΔ δεν είναι να διασπαστεί, αλλά να εξευτελιστεί», δήλωσε προσφάτως ο… Βούδας της Ραφήνας, σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές. Εγώ πάλι, σίγουρος δεν είμαι ότι θα διασπαστεί, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι θα ξεφτιλιστεί! Θα μου πείτε, ο ξευτιλισμένος την ξεφτίλα δεν τη φοβάται – κατά το «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται»- αλλά τώρα είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση από πριν. Γιατί τώρα, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη εκλογική ήττα, η νουδούλα...
βρίσκεται στο μεταίχμιο. Και, ή που θα κρατήσει τις δυνάμεις της και θα περιμένει να εισπράξει κάτι τις από την φθορά του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναγίνει πρώτο κόμμα και κουτσά-στραβά να ξανακυβερνήσει (πάλι με χρόνια, με καιρούς…) με τις λοιπές μνημονιακές δυνάμεις, ή που θα την πάρει ο έξω από δω και θα τη σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Όπως άλλωστε έγινε και με το «αδερφό» κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.

Τα γίδια στο μαντρί

Τα καθεστωτικά κόμματα στην Ελλάδα σήμερα, δεν έχουν καμιά ιδεολογία, ούτε καν επιφανειακά. Και το μόνο πράμα που ενώνει όσους βρίσκονται σ’ αυτά, είναι η προοπτική της εξουσίας, δηλαδή της… μάσας – αυτά τα δυο πάνε… πακέτο. Γι’ αυτό λύσσαξε προεκλογικά ο πονηρός Βαγγέλας, να κάνει εκκλήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για «μεγάλη συγκυβέρνηση». Για να δώσει προοπτική εξουσίας (μάσας) και να μαζέψει τα «γίδια» στο μαντρί. Αλλά δεν του ’κατσε το αποτέλεσμα κι έμεινε στην απόξω. Κι όσο αυτά τα κόμματα, τα λεγόμενα «κόμματα εξουσίας», μένουν μακριά από το… αντικείμενο του πόθου τους, σκορπάνε τα «πελατάκια», οι ψηφοφόροι τους. 

Το κόλπο του Σαμαρά που… δεν έπιασε

Πως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή η κατάσταση στη νουδούλα; Κουλουβάχατα! Ο μεν Καραμανλής υποστηρίζει Βαγγέλα, για ευνόητους λόγους. Η… αδελφοκτόνος Ντόρα υποστηρίζει ομοίως Βαγγέλα, γιατί αν βγει τώρα ο αδερφός Κυριάκος δε γίνεται μετά το πρώτο εκλογικό στραπάτσο, Μητσοτάκης να αντικαταστήσει Μητσοτάκη. Ενώ αν ξαναβγεί ο Βαγγέλας, την επομένη η Ντόρα θα τα δώσει όλα υπέρ του γιού της, του Κώστα, που είναι τώρα περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος. Από την άλλη, ο Σαμαράς έπαθε μεγάλο στραπάτσο! Ενώ παρίστανε τον… αδιάφορο, είχε ετοιμάσει την εξής πατέντα: λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων, η ομάδα των σαμαρικών βουλευτών (Λαζαρίδης, Βορίδης, Μπουμπούκος κ.λπ.) μαζί με σαμαρικά στελέχη, θα απηύθυναν… αγωνιώδη «έκκληση» στον πρώην, να βάλει υποψηφιότητα για να… «σώσει την παράταξη». Αλλά, μέχρι που να ’ρθει η… μεγάλη ώρα, διάφοροι βουλευτές του άρχισαν να… διαρρέουν προς άλλους υποψηφίους και το σχέδιο ναυάγησε άδοξα. 

Θα του κρατάει το… φανάρι

Βέβαια, ο φον Αντωνάκης δεν το’ βαλε κάτω. Έκανε νταραβέρι με τον άφθαρτο Τζίτζι και όπως φαίνεται τα βρήκαν. Έτσι, ο «άφθαρτος» -που δεν έχει δικαίωμα να εκλεγεί βουλευτής μέχρι το 2019!- θα είναι κατ’ όνομα αρχηγός και ο Αντωνάκης θα παίζει μπάλα στη βουλή, ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της νουδούλας. Τουτέστιν, θα έχουμε «δυαρχία», η οποία με τον καιρό θα εξελιχθεί σε «ενός ανδρός αρχή», του Σαμαρά, με τον… άφθαρτο Τζίτζι να του κρατάει το… φανάρι! Το κωμικοτραγικό της συμφωνίας φον Αντωνάκη-άφθαρτου Τζίτζι; Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, το διαδικτυακό όργανο του Σαμαρά περνούσε τον άφθαρτο Τζίτζι γενεές δεκατέσσερις. Μόλις επετεύχθη η συμφωνία, άρχισε να του γράφει… ύμνους!   

Ο… άφθαρτος Τζίτζι και ο μονόδρομος!

Μιας και αναφερθήκαμε στον… άφθαρτο Τζίτζι, οι κεκράχτες του καλλιεργούν την εντύπωση πως αν εκλεγεί, θ’ αφήσει τη συναίνεση και τα περί «μεγάλης συγκυβέρνησης» και θ’ αρχίσει… ανένδοτο αγώνα κατά του mister Tsipra. Βέβαια, ο… άφθαρτος Τζίτζι έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει τη θέση του επ’ αυτών των θεμάτων, πριν ακόμα από την προκήρυξη των τελευταίων εκλογών, με συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Σ’ αυτήν, αναφερόμενος στην «εθνική συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων» (εννοώντας βεβαίως τις δύο βασικές συνιστώσες του συστήματος, νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ), την χαρακτήρισε «μονόδρομο», παρατήρησε ότι «έπρεπε να είχε επιτευχθεί πριν το αδιέξοδο στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας» και ολοκλήρωσε υποστηρίζοντας ότι «τα κόμματα πρέπει να συγκρουσθούν με τον παλιό, κακό εαυτό τους και να προτάξουν τη συνεννόηση για τις εθνικές προτεραιότητες». Επειδή δε μπορεί τώρα να εμφανιστεί και ως… αντιμνημονιακός, να προσθέσουμε ότι στην ίδια συνέντευξη –που έγινε πριν τη νέα μνημονιακή συμφωνία»- απαίτησε την υπογραφή νέου Μνημονίου, κι ήταν μάλιστα και… βιαστικός: «Άμεσα η κυβέρνηση πρέπει να καταλήξει σε μια έντιμη συμφωνία με τους εταίρους».

Αίνιγμα: τίνος «λαγός» είναι ο Μπουμπούκος;

Αλλά, το… μεγάλο αίνιγμα αυτών των εσωκομματικών εκλογών, είναι σίγουρα ο… ξακουστός Μπουμπούκος. Κατ’ αρχάς, δεν έχει διευκρινιστεί ο ρόλος που παίζει –τίνος… λαγός είναι. Κάποιοι λένε πως αυτός έκανε τη βασική χαλάστρα στα σχέδια του Σαμαρά, με την… εκτός προγράμματος ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Σ’ αυτή την εκδοχή συνηγορούν και κάποια κοροϊδευτικά άρθρα για τον Μπουμπούκο, από το διαδικτυακό όργανο του Σαμαρά. Από την άλλη, είναι αρκετοί οι κραυγαλέα σαμαρικοί που τον ακολουθούν φανερά, προφανώς κατόπιν υποδείξεως του αρχηγού τους. Για παράδειγμα ο «εξ’ απορρήτων» Μουρούτης, ο συγγενής του Σαμαρά δήμαρχος Τριφυλίας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και άλλοι. Το πιο πιθανό, είναι ότι ο Σαμαράς τρέχει με δύο «άλογα». Και με τον… άφθαρτο Τζίτζι και με τον… τσιρίδα Μπουμπούκο. Κι όποιο άλογο βγει πρώτο, αυτός θα’ ναι ο πραγματικός νικητής! 

Σατανικό σχέδιο Τσιπροκαμμένων για εκλογή Μπουμπούκου

Για να συνεχίσουμε με το παρασκήνιο της εκλογής, υπάρχει υποψήφιος ο οποίος πιέζεται ασφυκτικά από τους «βαρόνους» της νουδούλας, να… αποσυρθεί από την κούρσα. Όπως καταλαβαίνετε, αυτός είναι ο Μπουμπούκος. Όχι βεβαίως γιατί η υποψηφιότητά του έχει… δυναμική, αλλά γιατί υπάρχει σε εξέλιξη σατανικό σχέδιο εκλογής του, από τους… Τσιπροκαμμένους, καθότι θεωρούν ότι θα’ ναι εύκολη λεία! Κατ’ αρχάς, το σχέδιο λειτουργεί σε διαδικτυακό επίπεδο. Σ’ όποια σελίδα του Ίντερνετ γίνεται ηλεκτρονική ψηφοφορία, σαρώνει ο Μπουμπούκος! Πως νομίζετε; Έχει πέσει «σύρμα» και όλοι οι συριζαίοι τον ψηφίζουν, για να του δώσουν τον… αέρα της νίκης – μαζί με πιτσιρικάδες που τον ψηφίζουν για… πλάκα. Κι όπως λένε οι… κακές οι γλώσσες, το σχέδιο αυτό θα ολοκληρωθεί στις κάλπες, όταν θα προσέλθουν χιλιάδες συριζαίοι –σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που δεν τους ξέρουν- θα σκάσουν ένα 2ευρω και θα τον ψηφίσουν! Κι αν πλακώσει και η πιτσιρικαρία, μπορεί να βγει ακόμα και με την πρώτη! Ποια είναι η στάση του απέναντι στις πιέσεις; Οι πληροφορίες μου λένε πως έχει… μουλαρώσει και αρνείται πεισματικά. Αν και έχω την αίσθηση, ότι θα κάνει πρώτα το «κομμάτι» του και την τελευταία στιγμή θα την κάνει… γυριστή, γιατί δεν τον παίρνει να επιμείνει!

Ποιος πληρώνει την αμερικανιά;

Ανεξάρτητα του τι θα κάνει στο τέλος, ο Μπουμπούκος ανακοίνωσε ότι θα κάνει αμερικανικού τύπου προεκλογική εκστρατεία με πούλμαν, σαν του… Ομπάμα. Και βέβαια, δε μπορεί να είναι μόνος του σε ολόκληρο πούλμαν. Θα έχει σίγουρα πολυμελή κουστωδία, τουλάχιστον 20 ατόμων –και για να δημιουργεί μπούγιο αλλά και για να αποφύγει σχόλια του τύπου «τι το ήθελες βρε Άδωνι ολόκληρο πούλμαν για 5 νοματαίους; Δεν έπαιρνες καλύτερα ένα ταξάκι;»…

Κι όπως καταλαβαίνετε, το πούλμαν και η κουστωδία έχουν έξοδα (φαγητό δύο φορές την ημέρα, ξενοδοχείο για ύπνο, καφέδες κ.τ.λ.). Αλήθεια, ποιος θα πληρώσει την… αμερικανιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών