Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ Κοτζιά: Θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς

Συνέντευξη στον πρώην νεοδημοκράτη και νεοφώτιστο συριζαίο, Χατζηνικολάου, έδωσε ο «Σουσλόφ» του Σύριζα, Νίκος Κοτζιάς, όπου αποκάλυψε, σε Έλληνες και ξένους, τους στόχους της «ελληνικής διπλωματίας» για το Εθνικό Θέμα της Μακεδονίας μας.

Την ίδια ώρα που ο Κοτζιάς, λοιπόν, φωνάζει για το ότι ένα έγγραφο που ζητούσε από τους πολιτικούς αρχηγούς να δηλώσουν τις προθέσεις τους για το ζήτημα ήταν δήθεν «απόρρητο», αυτός μιλά ανοιχτά σε συνέντευξη, δείχνοντας σε κάθε κατεύθυνση πως η «ελληνική» κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να προδώσει το όνομα της Μακεδονίας μας.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που του απεύθυνε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Real News", ο Κοτζιάς είπε: «Λύση με το συνταγματικό της όνομα...
δεν υπάρχει για τη FYROM. Η λύση θα είναι σύνθετο όνομα για όλες τις χρήσεις».

Ανατρέχοντας στις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα, στις προηγούμενες εκλογές, μπορούμε να βρούμε ότι ως «σύνθετο όνομα», οι συριζαίοι εννοούν σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, που περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Δηλαδή ο Κοτζιάς λέει ότι ο Σύριζα δεν προκρίνει την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αλλά προσανατολίζεται σε μία ονομασία του τύπου «Βόρεια Μακεδονία».

Η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε συζήτηση περιέχει την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, με οποιονδήποτε τρόπο στον οποιονδήποτε. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική! 

 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών