Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2015

"Καθημερινή": Η πλατεία Βικτωρίας εκκενώθηκε από τους λαθροεποικίκους λόγω.... Κασιδιάρη!!!! - ΒΙΝΤΕΟ


“Καθημερινή” για εκκένωση πλατείας Βικτωρίας: “Όλη η κίνηση έγινε όταν απείλησε ότι θα αναλάβει δράση ο Κασιδιάρης”

Τους πραγματικούς λόγους που ο Καμίνης πρόστρεξε να καθαρίσει άρον - άρον την πλατεία Βικτωρίας από τις ορδές των λαθρομεταναστών και να μεταφέρει το πρόβλημα στο Ολυμπιακό γυμναστήριο του Γαλατσίου αποκάλυψε η καθεστωτική "Καθημερινή".
Με ένα άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου που εμπεριέχει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους κατοίκους και την Χρυσή Αυγή (δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τους "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους) αποκαλύπτεται και ο πραγματικός λόγος που ο λαθροδήμαρχος Καμίνης με την αρωγή του Μουζάλα ανέλαβαν δράση στο κέντρο της Αθήνας: Για τον φόβο της Χρυσής Αυγής!
Το ίδιο παρατηρήθηκε βέβαια προεκλογικά και στα νησιά του Αιγαίου που....
συνεχίζουν να πλήττονται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Τις "μετακομίσεις" λαθρομεταναστών τις ξεκίνησε το υπουργείο λαθρομετανάστευσης μετά την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στους δοκιμαζόμενους νησιώτες και αφού κατεγράφη υψηλό ποσοστό του Λαϊκού Συνδέσμου στις περιοχές.
Παραθέτουμε το άρθρο της Καθημερινής:  "Ο κ. Καμίνης είπε το αυτονόητο. Για να εκκενωθεί η πλατεία Βικτωρίας χρειάζεται η συνδρομή της αστυνομίας. Οταν όμως η χώρα διαπραγματεύεται σκληρά το αυτονόητο, τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Ετσι για να μην πλήττουμε. Και μόλις ο κ. Μουζάλας, του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, άκουσε τη λέξη «αστυνομία» εφρικίασε. Πεισθείς δε κι αυτός περί του αυτονοήτου, ότι η αστυνομία δηλαδή υπηρετεί την αποκατάσταση της δημόσιας τάξης, συμφώνησε. Δεν συμφώνησε όμως μαζί του και ο εκπρόσωπος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δημοτικό συμβούλιο, ο οποίος κινητοποίησε ελληνικό λαό από καμιά εκατοστή άτομα που έκλεισαν τον δρόμο για να μην μπορούν τα λεωφορεία να παίρνουν τους μετανάστες από την πλατεία Βικτωρίας.
«Πού τους πάτε; Σε ποια φυλακή; Σε ποιο στρατόπεδο;». Έπεσαν και ωραία συνθήματα, έγιναν και κάτι μικροεπεισόδια αλληλεγγύης, ο δρόμος άνοιξε, η κυκλοφορία απεκατεστάθη και η πλατεία απέκτησε και πάλι τα χαρακτηριστικά πλατείας. Δημόσιος χώρος είπατε; Κάτι τέτοιο. Δημόσιος χώρος αρκεί να μην είσαι Έλληνας υπήκοος που θέλει να κάνει ελεύθερο κάμπινγκ. Επιτρέπεται μόνον σε πρόσφυγες και μετανάστες για ανθρωπιστικούς λόγους. Τόσο ανθρωπιστικούς που δεν σε νοιάζει τι θα φάνε, τι θα πιουν, πώς θα πλυθούν και πού θα κάνουν τις ανάγκες τους; Κι αν βρέξει, υπάρχει και ο σταθμός του Ηλεκτρικού. Τόσο ανθρωπισμό πώς να τον αντέξεις;
Εντέλει τους πήγαν στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο στο Γαλάτσι. Βγήκε και ο δήμαρχος Γαλατσίου και είπε πως δεν τον ειδοποίησαν για να μην του λένε οι περίοικοι τι είναι αυτά που κάνεις, και έτσι ολοκληρώθηκε η ωραία ατμόσφαιρα. Και αναρωτιέμαι ο αφελής. Αυτό το ρημάδι το Γυμναστήριο που άνοιξε μετά δέκα χρόνια δεν υπήρχε πριν από δύο μήνες όταν ξεκίνησε το πρόβλημα; Λάθος ερώτηση. Η επιστήμη προχωράει με τα λάθη της κι επειδή η ελληνική διοίκηση πάσχει από υπερβάλλουσα σωφροσύνη περιμένει να κάνει λάθος επί δύο μήνες ώσπου να αποφασίσουν οι αρμόδιοι ότι δεν είναι αναρμόδιοι. Δεν είναι σαν τον επιπόλαιο Νεύτωνα ο οποίος, με το πρώτο μήλο, απεφάνθη περί του νόμου της βαρύτητος. Εμείς περιμένουμε να πέσει το δέντρο πρώτα.
Εννοείται πως η λαϊκή θυμοσοφία απεφάνθη πως όλη η κίνηση έγινε όταν απείλησε ο Κασιδιάρης πως θα αναλάβει δράση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών