Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Σ/Μ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ;

marinopoulos
Η πολυδιαφημιζόμενη και γνωστή ως πρώην πολυεθνική αλυσίδα Carrefour και νυν ιδιόκτητη αλυσίδα καταστημάτων σούπερ-μάρκετ της οικογένειας Μαρινόπουλου, για άλλη μια φορά αποδεικνύει τον εχθρικό ρόλο της ενάντια στον Έλληνα εργαζόμενο.
Στις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, με ωράρια εργασίας πρωτόγνωρα εξουθενωτικά και εξευτελιστικούς μισθούς πείνας προστέθηκε, χωρίς την έγκριση του ελληνικού κράτους και η αφαίρεση και μη καταβολή του οικογενειακού επιδόματος που ως πρότινος οι υπάλληλοι έβλεπαν στις αποδοχές τους.
Η αμέσως επόμενη....
επιθετική συμπεριφορά ενάντια στους εργαζόμενους όμως, ξεπερνά κάθε έννομο συμφέρον τους, αφού παρανόμως και με αθέμιτο τρόπο το προσωπικό πια εκβιάζεται να αποδεχτεί και να υπογράψει περαιτέρω μείωση του μισθού πείνας, της τάξεως του 8%!
Ταυτόχρονα, κινδυνεύουν με απόλυση και βίαιη φτωχοποίηση εκατοντάδες και πλέον εργαζόμενοι, τη στιγμή που η ανεργία αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο του πληθυσμού.
Ζητάμε την προστασία από την πολιτεία και την άμεση επέμβασή της απέναντι στις αντεργατικές πρακτικές της εταιρίας Σ/Μ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και καλούμε σε συμπαράσταση όλη την ελληνική κοινωνία.
Η «100% Ελληνική Εταιρία» δεν είναι κράτος – εν κράτη και οφείλει να σεβαστεί τους νόμους και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων της.
Μετά Τιμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών