Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

Το έκαναν και αυτό οι αλήτες της "πρώτης φοράς Αριστεράς"... Τα σπίτια των Ελλήνων δίνονται στους τοκογλύφους!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Τα σπίτια των Ελλήνων βορά στα κοράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ευχή μας οι Έλληνες να έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν τα τραγικά λάθη τους και να αλλάξουν τη μοίρα τους, στηρίζοντας τη μοναδική πολιτική δύναμη Αντίστασης, απέναντι σε τοκογλύφους και προδότες.

Αργά το βράδυ, ξημερώνοντας 17η Νοεμβρίου, έκλεισε, όπως πληροφόρησε ο Τσακαλώτος, η «συμφωνία» με τους «δανειστές». Αυτά που συμφωνήθηκαν θα κατατεθούν σήμερα Τρίτη στη Βουλή, με σκοπό να ψηφιστούν την Πέμπτη, δηλαδή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Στο Χίλτον, λοιπόν, χθες επήλθε συμφωνία σχετικά με τους πλειστηριασμούς ακινήτων και την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ενώ το ζήτημα με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων μετατίθεται για το Δεκέμβριο, μαζί με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Γράφαμε, μόλις πριν λίγο καιρό, για το ζήτημα: «Για να το πούμε με απλά λόγια, έχει ήδη....
επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της κυβερνήσεως και των distress funds, τα οποία θα αναλάβουν τα «κόκκινα δάνεια». Επειδή, κάποια σπίτια, παραπήγματα επί το πλείστον δεν τους συμφέρει να τα κατασχέσουν, θα επιβληθεί ενοίκιο στους πρώην ιδιοκτήτες τους. Θα τεθεί, λοιπόν, ένα όριο βάσει αντικειμενική αξίας και κάτω από αυτό το όριο θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία, με τον τρόπο που μόλις είπαμε. Βέβαια, αυτό το όριο θα τεθεί ώστε να αφορά αποκλειστικά και μόνο αυτά τα σπίτια και κανένα άλλο. Έτσι, η πρώτη κατοικία των Ελλήνων θα τεθεί και επισήμως στη διάθεση των όρνεων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.»
Οι πληροφορίες που διαρρέουν από πλευράς κυβέρνησης στα ΜΜΕ σχετικά με το περιεχόμενο της χθεσινοβραδινής συμφωνίας, επιβεβαιώνουν πλήρως τα λεγόμενά μας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα»: «Το νέο πλαίσιο προστασίας από πλειστηριασμούς αναμένεται να προσφέρει βέβαιη προστασία για μεικτά εισοδήματα από 8.180 για τον άγαμο, 13.917 για το ζευγάρι και 20.639 ευρώ για τετραμελή οικογένεια και για αντικειμενική αξία ακινήτου ως 170.000 ευρώ. Πρόκειται για το 25% των δανειοληπτών με κόκκινα στεγαστικά, περίπου 100.000 δάνεια.»
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, τα όρια που τέθηκαν αφορούν σπίτια, των οποίων η κατάσχεση είναι ασύμφορη για τις τράπεζες και για οικογένειες με εισοδήματα πείνας ή «ευπαθείς» που παραδοσιακά δεν δηλώνουν τίποτα. Πρόκειται συνεπώς για μία ακόμα δυσάρεστη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει πολλάκις προειδοποιήσει για τους σκοπούς της μνημονιακής εξουσίας και τον τρόπο για την έξοδο από τα μνημόνια.
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Τα μνημονιακά ανδρείκελα του Σύριζα έδωσαν και την πρώτη κατοικία του Έλληνα πολίτη στα κοράκια της τρόικα. Ο λαός έχει υποχρέωση να αντιδράσει στο ξεπούλημα των πάντων και με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή να απαντήσει στην ανθελληνική πολιτική κυβέρνησης και τοκογλύφων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών