Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

Νέα συνθήκη Σένγκεν: Αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών η Ελλάδα!


Νέα συνθήκη Σένγκεν: Αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών η Ελλάδα!

Σε μία πρωτοφανή απόφαση προχώρησαν τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ύστερα από την αιματηρή ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Σύμφωνα με την απόφαση της εκτάκτου Συνόδου Κορυφής θα υπάρξουν τροποποιήσεις της Συνθήκης Σένγκεν, ώστε να επιτραπεί η πραγματοποίηση «συστηματικών ελέγχων σε ευρωπαίους υπηκόους».
Μάλιστα, τα κράτη μέλη «δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης».
Ο λόγος που γίνεται αυτη η συζήτηση και αυτοί επιβάλλονται αυτοί οι....
έλεγχοι είναι διότι πολλοί από τους ισλαμιστές τρομοκράτες διαθέτουν υπηκοότητα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό επειδή εδώ και πολλές δεκαετίες τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενσωματώνανε μαζικά αλλοδαπούς για να εξυπηρετήσουν τις ιδεοληψίες της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού. Θυμίζουμε ότι ένας εκ των καμικάζι αυτοκτονίας στο Παρίσι ήταν “δεύτερης γενιάς μετανάστης” που είχε πάρει τη γαλλική υπηκοότητα.
Τα κράτη της Ευρώπης οχυρώνονται ενάντια στην ισλαμική απειλή. Όχι μόνο υψώνουν φράχτες για να μην πάνε οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα στην χώρα τους, αλλά αλλάζουν και τη συνθήκη Σένγκεν για να μην τύχει και κανένας τζιχανιστής «ελληνοποιηθεί» από τους ενταύθα χαχόλους, που νομίζουν ότι κυβερνάνε, και περάσει στην Ευρώπη ως «ευρωπαίος πολίτης».
Το μόνο κράτος που ως επίσημη πολιτική του έχει το σύστημα του «χαμαιτυπείου» και του «μπάτε σκύλοι αλέστε» είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα όχι μόνο δεν πρόκειται να ελέγχει τους ευρωπαίους που μετακινούνται στο έδαφός της, αλλά ούτε και τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι καθημερινώς καταφτάνουν με βάρκες, τζετ σκι, ταχύπλοα, κότερα και οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών