Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

Η φυλλάδα των "τρομοκρατών" θεωρεί "απλή" ληστεία και προσπάθεια ανθρωποκτονίας την προσπάθεια του αναρχοτρομοκράτη Θεόφιλου να ληστέψει τράπεζα και να δολοφονήσει ταξιτζή στην Πάρο...


τθ2

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα θεωρείται "έγκλημα"και "ποινικό" αδίκημα για τους "δημοκράτες" της Εφημερίδας των "τρομοκρατών" η ομιλία στη Βουλή, εκλεγμένων αντιπροσώπων της 3ης Πολιτικής Δύναμη του Τόπου.

Λίγες ημέρες μετά την «περίεργη» δήλωση Πανούση, ότι η φυλλάδα των Ιών «έχει συμβόλαιο θανάτου με εμένα» (χωρίς να διευκρινίσει αν το συγκεκριμένο «συμβόλαιο» αφορά την πολιτική ή την φυσική του εξόντωση…), η φυλλάδα φιλοξενεί επιστολή του συριζαίου ληστοτρομοκράτη της Πάρου και επίδοξου… «φασιστοκτόνου» Θεοφίλου, κάνοντας τα παρακάτω σχόλια υπέρ των… δικαιωμάτων του, με την προσοχή σας παρακαλώ στη λέξη «απλή» μπροστά από τη ληστεία και τη συνέργεια σε ανθρωποκτονία – τα λέει ΟΛΑ:
«Ο Τάσος Θεοφίλου κρίθηκε ένοχος για....
συμμετοχή σε απλή ληστεία και απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία του ταξιτζή στην Πάρο. Καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 25 ετών.
Έτσι αποφάσισε το δικαστήριο. Αυτό που δεν αποφάσισε όμως το δικαστήριο είναι το να στερηθεί ο κρατούμενος τα δικαιώματα που παρέχονται στους καταδικασμένους εντός των σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Ένα από αυτά είναι το δικαίωμα στη φοίτηση με την παροχή δυνατότητας εντός των φυλακών μιας ωριαίας και υπό επίβλεψη εκπαιδευτικής έρευνας στο διαδίκτυο. Δεν είναι επομένως κατανοητή η απόρριψη του σχετικού αιτήματός του, ακόμα και για τυπικούς λόγους, μια και αυτή η απόρριψη θα οδηγήσει τον κρατούμενο εκτός του προγράμματος».
Μετάφραση από τη μαρξιστική-λενινιστική γλώσσα των Ιών: ‘Ντάξει μωρέ, τι έκανε το παιδί; Μια ληστειούλα και μια συνέργεια σε ανθρωποκτονία, σιγά το πράμα…  
τθ1
τθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών