Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015

Αν δεν το καταλάβατε οι αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν και το νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ των κίναιδων!

kroatia-prwtos-gamos-omofulofilwn.w_l
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η επέλαση της Νέας  - Σιωνιστικής εμπνεύσεως - Τάξης Πραγμάτων εγκαθιδρυεται γοργά στην Ελλάδα, χωρίς καμιά προς το παρόν, αντίδραση πλην της Χρυσής Αυγής. Οι Έλληνες οφείλουν ΤΩΡΑ να περάσουν στην αντεπίθεση και να σώσουν την παράδοση και την υστροφημία της χώρας του Φωτός και της Ηθικής.
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Δεν πέρασε ακόμη καλά-καλά ο απόηχος των γεγονότων  Κουμουτσάκου, και ανάλογο συμβάν έλαβε χώρα σε συλλαλητήριο των Ποντίων στη Βόρειο Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε προγραμματισμένη εκδήλωση Ποντιακών συλλόγων στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να λάβουν μέρος και βουλευτές- Πόντιοι στην καταγωγή- της Χρυσής Αυγής. Οι κεφαλές των.....
προαναφερθέντων σωματείων- φίλα προσκείμενοι και προσκυνημένοι του καθεστωτικών κυβερνήσεων- προσπάθησαν με τη βία να απωθήσουν τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου να λάβουν μέρος στην εκδήλωση. Aπό τα δημοσιεύματα του καθεστωτικού τύπου, μπορεί ο  καθείς να βγάλει τα συμπεράσματα του. Προσπαθούν, να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ώστε από την άλλη να περνούν ανεπηρέαστα τα ανθελληνικά τους νομοσχέδια. Χθες κατατέθηκε το νομοσχέδιο-ντροπή- του υπουργού Παρασκευόπουλου που αφορά το σύμφωνο διαβίωσης ετερόφυλων αλλά και ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Δεν μας απασχολεί ότι το εν λόγο νομοσχέδιο ισχύει σε άλλα κράτη, αλλά μας απασχολεί όταν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο προσπαθεί να εφαρμοστεί στην Πατρίδα μας. Δεν μας απασχολεί όταν έθνη, με ιστορία όχι περισσότερη των διακοσίων ετών, υποστηρίζουν τέτοια κακοηθέστατα νομοθετικά εκτρώματα, αλλά μας απασχολεί όταν μία χώρα, όπως η δική μας, με ιστορία και πολιτισμό άνω των τριών χιλιετηρίδων, δέχεται τέτοιες νεωτεριστικές επιβουλές. Η Ελλάδα δημιουργήθηκε και μεγαλούργησε πάνω σε αξίες και αρχές που απέδειξαν, αν μη τι άλλο, ότι στο διάβα των αιώνων μένουν αναλλοίωτες. Ξεφυλλίζοντας λοιπόν κάποιος την Ελληνική Ιστορία, θα διαπιστώσει ότι οι Έλληνες αναπτύχθηκαν βάση συγκεκριμένων αξιών, που ουδεμία σχέση έχουν με τα τωρινά ξενόφερτα ήθη άλλων εθνών. Αλήθεια, μετά το σύμφωνο διαβίωσης του Παρασκευόπουλου, τι έχει σειρά; Μήπως, το έκτρωμα που ονομάζεται γάμος ομοφυλόφιλων; Μήπως το ότι ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα μπορούν να υιοθετούν τέκνο; Και αλήθεια, πώς θα εξέλθει στην κοινωνία το εν λόγο τέκνο; Θα κατέχει το τέκνο, αυτά που θα διδαχτεί από το ανεπαίσχυντο περιβάλλον του; Κοντολογίς, θα μας προκύψει ή πούστης ή λεσβία, σύμφωνα με τα πιστεύω της «οικογενείας» του, και δεν θα φταίει το τέκνο για αυτά που θα πιστεύει. Τα γεγονότα δείχνουν ότι βιώνουμε τα έσχατα. Στο χέρι των κρατούντων τις αξίες και τις αρχές που διδαχτήκαμε από τους προγόνους μας, πρέπει να αντιδράσουμε και να πορευτούμε πλάι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών