Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015

Τα «φυτά» του ΚΚΕ τρέμουν την επιρροή της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία

Είτε κοιμώμενοι είτε ξύπνιοι (κοιμώμενοι όρθιοι, πάντως…) οι καπιταλιστές του ΚΚΕ έχουν μόνιμα στο στόχαστρό τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να βάζουν όλους τους εισαχθέντες στον κομματικό σωλήνα να ασχολούνται με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο νεοδιοριζόμενος «νέος γραμματέας της ΚΝΕ» Νίκος Αμπατιέλος, ο οποίος για να δικαιολογήσει την ιδιότητά του, στην ερώτηση: «Στον αντίποδα είδαμε τα τελευταία χρόνια τη Χρυσή Αυγή να τροφοδοτείται με νεαρά μέλη.  Πώς τα αντιμετωπίζετε;», απήντησε...
ως εξής: «Μαχητικά, με στόχο να απομονώνονται από τη νεολαία, να ξεριζώνεται το δηλητήριο του ρατσισμού, του αντικομμουνισμού και του φασισμού που προσπαθούν να μπολιάσουν τα νέα παιδιά. Οι νέοι έχουν πλέον περισσότερα στοιχεία από την πείρα τους, αλλά και από την ίδια την Ιστορία, για να αντιληφθούν πως ο φασισμός είναι μια σάπια ιδεολογία, όπως και ο καπιταλισμός που τον γεννάει. Δεν κρύβεται για παράδειγμα το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή με όλους τους τρόπους στηρίζει τα συμφέροντα εργολάβων, εφοπλιστών, βιομηχάνων, ότι στηρίζεται από μηχανισμούς του συστήματος και εχθρεύεται ό,τι έχει να κάνει με τα δικαιώματα και τους αγώνες της νεολαίας. Γι αυτό άλλωστε με κάθε ευκαιρία επιτίθεται στο ΚΚΕ και τις ταξικές δυνάμεις που πρωτοστατούν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης».

Για μια ακόμη φορά, βλέπουμε να παίζεται η ίδια χιλιομασημένη κασέτα από τον εκπρόσωπο του καθεστωτικού ΚΚΕ. Ένα κόμμα, το οποίο από το 1974 και μετά έχει εξελιχθεί σε εμπορική επιχείρηση και παρότι πλέον δεν είναι «μαγαζί γωνία», εν τούτοις, εξακολουθεί να απομυζεί τα διάφορα εναπομείναντα κορόιδα που ευελπιστούν ακόμη στην μάταιη «προλεταριακή έφοδο προς τους ουρανούς». Οι νοσταλγοί του κρατικού καπιταλισμού, οι υπερασπιστές καθεστώτων που εξουθένωσαν και ξεζούμισαν τους Εργάτες των Χωρών στις οποίες επιβλήθηκαν με την βία, οι αμετανόητοι υποστηρικτές μεθόδων που εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, κουνάνε και πάλι το δάκτυλο επιδεικτικά στους πραγματικούς επαναστάτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στους μόνους ουσιαστικούς αρνητές του καπιταλισμού και της μνημονιακής κατοχής, οι οποίοι γι αυτή τους την σθεναρή στάση αντιμετωπίζονται από το διεφθαρμένο κράτος, κάποιους επίορκους της Δικαιοσύνης και τις μισθοδοτούμενες παρακρατικές συμμορίες, με διωγμούς, φυλακίσεις και δολοφονίες.

Αφήνουμε τον προφανώς αργόμισθο υπάλληλο του ΚΚΕ στις ψευδαισθήσεις του και την αγαστή συνεργασία με το σύστημα της διαφθοράς, της διαπλοκής και του ξεπουλήματος των πάντων, καθώς το ΚΚΕ αποτελεί απαραίτητο εξάρτημα της καθεστωτικής μηχανής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Η Νεολαία συντάσσεται καθημερινά όλο και πιο πολύ στο πλευρό της Χ.Α.!!! Ζήτω η Ελληνική Νεολαία της Χ.Α.!!! Ζήτω το Έθνος!!! Ζήτω ο Αρχηγός!!! Ζήτω η Νίκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών