Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΤΟ «ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ», ΑΛΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

tsipras_xariklin

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι πάγια τακτική των αριστερών, όλων των αποχρώσεων (στην πραγματικότητα είναι όλοι ΙΔΙΟΙ!), όταν κάποιος δικός τους προκαλέσει με πράξεις ή δηλώσεις του τον ελληνικό λαό, να σπεύσουν να τον κατηγορήσουν ότι… δεν εκπροσωπεί την –«άσπιλη» κι «αμόλυντη»- αριστερά, προκειμένου να διασώσουν την… χαμένη τιμή της.
Τώρα, λοιπόν, που ο ντρούλης-χοντρούλης Φίλης προκάλεσε βάναυσα την ελληνική κοινωνία, με όσα είπε για την γενοκτονία των Ποντίων από τους κεμαλικούς (που βοηθήθηκαν προς τούτο από τους σοβιετικούς…), εμφανίστηκε ο πρώην γελωτοποιός και πάντα κομμουνιστής Βασίλης Τριανταφυλλίδης (κατά κόσμον Χάρρυ Κλυν), να γράψει ένα....
κατεβατό κατά του Φίλη, αποκαλώντας τον «όνειδος της αριστεράς», τα δε προθυμότατα –σε τέτοιες περιπτώσεις- ΜΜΕ, προέβαλαν δεόντως το κατεβατό.
Αλλά, δεν είναι ο σύντροφος Φίλης το «όνειδος της αριστεράς». Η αριστερά είναι το όνειδος της Ελλάδος!
Καθότι, την εποχή που συνέβαινε η γενοκτονία των Ποντίων (κι αυτές των λοιπών Ελλήνων της Ανατολίας, των Αρμενίων και των Ασσυρίων), η μεν ΕΣΣΔ του Λένιν τα’ δινε όλα υπέρ των γενοκτόνων του –αδελφού εν Γιαχβέ- Κεμάλ, οι δε «Έλληνες» κομμουνιστές σαμποτάριζαν ανοιχτά την Μικρασιατική Εκστρατεία, υπερηφανευόμενοι αργότερα ότι, όχι μόνο χάρηκαν γι’ αυτήν, αλλά και την επιδίωξαν και την πέτυχαν!
rizospastis_mikra_asia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών