Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015

Ξύλο (μπουνιές - κλωτσιές - μπουκάλια) στον νεοδημοκράτη Κουμουτσάκο στο Σύνταγμα από τους Πόντιους... ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου απόγευμα στο κέντρο των Αθηνών.Χιλιάδες Πόντιοι κατακλύζουν το Σύνταγμα για να διαδηλώσουν εναντίον των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ανεκδιήγητου Υπουργού Παιδείας, Φίλη, που με τις απόψεις του, υποθάλπει εγκληματίες και σκοτώνει δεύτερη φορά τον Ποντιακό Ελληνισμό.
Θυμός, οργή, αγανάκτηση και  είναι τα συναισθήματα που αποτυπώνονται σε κάθε μορφασμό, φράση ή συμπεριφορά των περισσοτέρων. Νιώθουν ότι όλοι οι πολιτικοί τους πρόδωσαν με τη στάση και τους ξέχασαν ακόμη μια φορά.
Είναι η στιγμή που καταφθάνει στο σημείο και ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, για να "συμπαρασταθεί" στον πόνο των Ποντίων. Για κακή του τύχη όμως ένας ηλικιωμένος τον πλησιάζει αφού πρώτα του ρίχνει ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι και του ζητά επιτακτικά να φύγει "Φύγε προδότη από εδώ.. Όλοι προδότες είστε..."!

Και τότε ξεκινάει να διοχετεύεται όλη η οργή του κόσμου εναντίον ενός άθλιου πολιτικάντη, που εκπροσωπεί μια παρατάξη που είναι υπερασπιστής της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε., του χτισίματος τζαμιού στο κέντρο των Αθηνών, της αναστήλωσης του σπιτιού του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη και της δημιουργίας μνημείου - μουσείου της οθωμανικής κληρονομιάς.

Και όπως θα δείτε και στο βίντεο... Τρώει ξύλο και σώζεται από τα ΜΑΤ και μερικούς Πόντιους που τον λυπήθηκαν.. Θα τον είχαν λιντσάρει.. Όχιγιατί ήταν Κουμουτσάκος, αλλά γιατί ήταν ένας βουλευτής της προδοτικής, πατριδοκάπηλης Νέας Δημοκρατίας...

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών