Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Μυστική επιχείρηση της ΜΙΤ για εφοδιασμό των τζιχαντιστών το κομβόι που βομβαρδίσανε οι Ρώσοι - ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο μείζον θέμα που δημιουργήθηκε με τη στρατιωτική βοήθεια της Τουρκίας προς τους τζιχαντιστές, η οποία εκφράστηκε υπό τη μορφή της κατάρριψης ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε επιτεθεί εναντίον πετρελαϊκών εγκαταστάσεων του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Μπορεί το ΝΑΤΟ να στάθηκε στο πλευρό της Τουρκίας, αναγνωρίζοντάς της το δικαίωμα να περιφρουρεί τα σύνορά της, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στον Πούτιν να στείλει ένα σαφές μήνυμα στην Άγκυρα.

Αξίζει να σημειωθεί πριν πούμε το οτιδήποτε ότι παρόμοιο δικαίωμα υπεράσπισης των συνόρων δεν θα αναγνωριζόταν επ’ ουδενί λόγω στην Ελλάδα, στην περίπτωση που κατέρριπτε ένα τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος σε μία από τις καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τα τουρκικά αεροσκάφη. Αυτό για να καταδειχθεί η υποκρισία της νατοϊκής συμμαχίας.

Το μύνημα που έστειλε ο Πούτιν στον Ερντογάν, λοιπόν, εκφράστηκε μέσω της πυρπόλησης τουρκικών φορτηγών, τα οποία ανεφοδιάζαν τους τζιχαντιστές. Το ότι ανεφοδίαζαν τους τζιχαντιστές το συμπεραίνουμε από...
την ίδια την τουρκική ανακοίνωση, η οποία έκανε λόγο για «ανθρωπιστική βοήθεια» σε πόλη που ελέγχεται από τις τζιχαντιστές. Αυτό σε επίπεδο συμβολισμού.


Το ουσιαστικό μήνυμα ήρθε μέσω της αναπτύξεως των S – 400 σε συριακό έδαφος, γεγονός που σημαίνει ότι τα τουρκικά αεροσκάφη δεν είναι πλέον ασφαλή, σε μία πολύ μεγάλη ακτίνα. Επίσης, ήδη η ναυτική παρουσία της Ρωσίας στην ευρύτερη περιοχή ήδη ενισχύεται με πολεμικά πλοία, τα οποία περνάνε έξω από την Κωνσταντινούπολη και μεταβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο.



Σε επίπεδο δηλώσεων, ήδη από την πρώτη στιγμή ο Πούτιν χαρακτήρισε τους τούρκους «συνεργάτες των τζιχαντιστών», δίνοντας το έναυσμα για το πολεμικό κλίμα που ακολούθησε και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Ο δε Λαβρόφ, ο οποίος είχε συνομιλία και με τον Τσαβούσογλου μόλις χθες δήλωσε ότι «το περιστατικό αυτό ήταν προμελετημένο» και ότι η Ρωσία «θα αναθεωρήσει το σύνολο των οικονομικών, ενεργειακών και πολιτικών σχέσεων της με την Τουρκία».



Η Τουρκία από την πλευρά της, παρά το γεγονός ότι έχει στο πλευρό της τους αμερικανούς (το ξαναλέμε για εμπέδωση) αμέσως μετά τα μηνύματα επεχείρησε να αλλάξει στάση. Καταρχάς πέρασε από τους πανηγυρισμούς για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στην άρνηση, δηλώνοντας ότι «δεν ήξεραν ότι ήταν ρωσικό». ενώ ακόμα και ο ίδιος ο Ερντογάν έκανε απολογητικές δηλώσεις, επιχειρώντας να κατευνάσει το ρωσικό μένος.

Γίνεται σαφές, λοιπόν, ότι οι συνεργάτες των τζιχαντιστών και δυνάστες του πλανήτη είναι ενώπιον άλλης μίας οδυνηρής ήττας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Οι θρασύδειλοι της Τουρκίας ήδη κάνουν πίσω, δείχνοντας τα νώτα τους στην υπέρτερη ρωσική δύναμη, ενώ οι δήθεν «πλανητάρχες» εμφανίζονται για άλλη μία φορά ανίκανοι να υπερασπιστούν τα πιστά «σκυλιά» τους και τα συμφέροντά τους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Στο άμεσο μέλλον προβλέπεται να έχει πολύ ισχυρά προβλήματα η Τουρκία, αφού θα κοπούν οι δεσμοί χρήματος με το Ισλαμικό Χαλιφάτο και παράλληλα θα υποστεί ένα πολύ μεγάλο οικονομικό πλήγμα από τη Ρωσία. Οι Κούρδοι του PKK από την πλευρά τους αναμένεται να λάβουν χρηματοδότηση και εξοπλισμό, οπότε θα δράσουν ακόμα πιο έντονα στις ανατολικές περιοχές της Τουρκίας. Από την πλευρά τους οι αμερικανοί εμφανίζονται ανήμποροι να επέμβουν ουσιαστικά υπέρ της Τουρκίας. Στο άμεσο μέλλον θα υποκριθούν την μάχη εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου, εντείνοντας παράλληλα τις υπονομευτικές τους προσπάθειες στην περιοχή της Ουκρανίας, όπου έχουν τις διάφορες ΜΚΟ του Σόρος και αμερικανόδουλους, όπως ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Σαακασβίλι, για να οργανώνουν τις προβοκάτσιες τους.

Οι όποιες ενέργειες, όμως, των αμερικανοσιωνιστών στην Ουκρανία δεν αναμένται να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη Ρωσία και έτσι ο ισοσκελισμός ισχύος θα συνεχίσει να γίνεται ολοένα και χειρότερος για τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών