Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Τι κοινό έχουν Τσίπρας και Στουρνάρας;

Γράφει ο Αντίοχος 

Ενώ, λοιπόν, η «πρώτη φορά αριστερά» ήτανε «στα μαχαίρια» με τον Στουρνάρα, απειλώντας τον ακόμα και με ειδικό δικαστήριο, η «δεύτερη φορά αριστερά» συντρώγει και χαριεντίζεται μαζί του – εις υγείαν των κορόιδων. Αναφέρει σχετικά το ρεπορτάζ των καθεστωτικών ΜΜΕ: 

«Λιώνουν οι πάγοι στις σχέσεις Τσίπρα-Στουρνάρα: Έφαγαν μαζί στην Τράπεζα της Ελλάδος
Γεύμα στον πρωθυπουργό Άλέξη Τσίπρα παρέθεσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, νωρίς το μεσημέρι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.
Το «μενού» της συζήτησης περιελάμβανε τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, με δεδομένο ότι η πορεία της ανακεφαλαιοποίησης είναι επιτυχής.
Λόγω πάντως του παλαιότερου ιστορικού με το Μέγαρο Μαξίμου, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι έσπασε ο πάγος ανάμεσα στις δυο πλευρές».

Τι ήταν αυτό που ένωσε τους άλλοτε «ορκισμένους εχθρούς» Τσίπρα και Στουρνάρα, εκτός από την αγάπη και την αφοσίωσή τους στο νέο αριστερό Μνημόνιο και τους ξένους υποβολείς του και τους έκανε να «βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά τις προϋποθέσεις για την επιστροφή στην ομαλότητα»; Προφανώς, η θητεία αμφοτέρων στη...
μεγάλη μεταπολιτευτική καθεστωτική σχολή της ΚΝΕ! Από την οποία ΚΝΕ, προέρχεται όλη η «αφρόκρεμα» του κατεστημένου (πολιτικάντηδες, τραπεζίτες, ολιγάρχες των ΜΜΕ, μεγαλοδημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες εταίρων δημοσκοπήσεων κι όλο το κακό συναπάντημα των υπευθύνων της δυστυχίας μας!

Συμπέρασμα: είσαι νέος και θέλεις να γίνεις μεγάλος και τρανός; Οργανώσου στην ΚΝΕ και η επιτυχία σου είναι εγγυημένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών