Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

ΠΟΙΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ; ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΖΑΜΙΑ!


tzami

Ενώ από καιρού εις καιρόν έρχεται στην επικαιρότητα το θέμα του τζαμιού στον Βοτανικό (κουβέντα να γίνεται…), αποκαλύπτεται ότι οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων (εν έτει 2014 και 2015) έχουν δώσει –στη ζούλα- άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά!
Την είδηση δημοσίευσε στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο (πρώην κνίτης…) Τάσος Τέλλογλου, εμφανώς… ενθουσιασμένος. Ιδού:

«… Την ίδια ώρα οι γονείς τους κατηφορίζουν σε....
έναν από τους τρεις πρώτους ευκτήριους οίκους (τζαμιά) που νομιμοποίησε η ελληνική πολιτεία στην Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια. Το τζαμί Χάμζα που άρχισε να λειτουργεί από το καλοκαίρι «απευθύνεται» κυρίως στους μετανάστες από το Μπανγκλαντές, αλλά και σε άλλους που βρίσκουν εδώ, σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, χώρο για να προσευχηθούν. Στην πράσινη πόρτα υπάρχει η πινακίδα και ο αριθμός αδείας. O Χελάλ Χελάλ από το Μπανγκλαντές, που είναι υπεύθυνος του τζαμιού, ζει είκοσι χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει ότι «νομιμότητα σημαίνει εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις…». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», υπάρχουν ακόμα δύο νόμιμα τζαμιά. Ένα των Ελλήνων Μουσουλμάνων στον Πειραιά και ένα Πακιστανών σε προάστιο της Δ. Αθήνας. Και στις τρεις περιπτώσεις το ελληνικό κράτος έχει δώσει τις σχετικές άδειες το 2014 και το 2015 σε μουσουλμάνους με γνωστή τη νομιμοφροσύνη τους απέναντι στο συνταγματικό πλαίσιο της χώρας…».
(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί δεν το ανακοίνωσαν αλλά το έκαναν στα κρυφά οι πρώην και νυν… μεγάλοι δημοκράτες που μας κυβερνούν και το μαθαίνουμε από τις εφημερίδες; Τόσο πολύ φοβούνται την αντίδραση του λαού και τον κρατούν στο σκοτάδι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών