Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

Η Τουρκία στο πλευρό των τζιχαντιστών: Κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό που σφυροκοπούσε τις θέσεις των «τρελλών του Αλλάχ» - ΒΙΝΤΕΟ



Με στρατιωτικά μέσα τίθεται, πλέον, στο πλευρό των τζιχαντιστών και απέναντι σε όλο τον κόσμο η Τουρκία. Συγκεκριμένα, πολεμικό αεροσκάφος τύπου SU-24 κατερρίφθη στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, καθώς όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι παραβίασε τον εναέριο χώρο της χώρας και δεν υπάκουσε στις προειδοποιήσεις.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει πως το μαχητικό ήταν ρωσικό και δηλώνει πως καταρρίφθηκε από αντιαεροπορικά πυρά και όχι από τουρκικά F-16, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι.
Επίσης οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως.....
το μαχητικό δεν είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Η Τουρκία πολλές φορές στο παρελθόν είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι οι ρώσοι επενέβησαν εναντίον των τζιχαντιστών. Είτε με διαβήματα, είτε με ένοπλες παρακρατικές ομάδες, οι οποίες προσέτρεχαν να υποστηρίξουν τους τζιχαντιστές, η Τουρκία έδειχνε με κάθε τρόπο ότι επιθυμεί την ύπαρξη και την λειτουργία του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Τώρα μπαίνει στο «παιχνίδι» υπέρ των τρομοκρατών και με ένοπλα μέσα.
Ερχόμενοι στα ελληνοτουρκικά, η Τουρκία δεν θα πρέπει πλέον να έχει αντιρρήσεις για την κατάρριψη των αεροσκαφών της, όταν αυτά παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο. Έδειξε εμπράκτως ότι ενστερνίζεται αυτή την πρακτική ακόμα και όταν (αν ισχύουν βεβαίως οι τουρκικοί ισχυρισμοί) ο εναέριος χώρος της «παραβιάζεται» από αεροπλάνα που πρόσκεινται στη Συμμαχία.

Το γεγονός ότι αυτή η κατάρριψη πραγματοποιήθηκε μετά την υιοθέτηση του γαλλικού ψηφίσματος στον ΟΗΕ για ανάληψη στρατιωτική δράσης εναντίον των τζιχαντιστών συνιστά μία ευθεία πολεμική ενέργεια της Τουρκίας ενάντια σε ολόκληρο τον «δυτικό κόσμο», ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει ή να αποδεχτεί ότι υποστηρίζει εμπράκτως την τρομοκρατική δράση των τζιχαντιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών