Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Πέθανε το αριστερό αντιμνημόνιο: εκατομμυριούχοι, γραφικοί, μολότωφ και ο Μιχελογιαννάκης στις αποτυχημένες πορείες σταλινικών και κρατικοδίαιτων


Σήμερα πέθανε οριστικά το παραμύθι της "αντιμνημονιακής" αριστεράς. Τρεις κι ο κούκος συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις κκέδων και εργατοπατέρων. Ο Σύριζα πούλησε τρέλα καλώντας και αυτός τους πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια στην πολιτική του.
Ο λαός, ευτυχώς, έφτυσε κατάμουτρα όσους τον κοροϊδεύουν. Ας σημειωθεί ότι....
όσοι διοργάνωσαν και συμμετείχαν στις σημερινές απεργίες (κκε, αδεδυ, λαφαζαναίοι και λοιποί) είναι 100% κρατικοδίαιτοι και πλείστοι εξ αυτών τα παίρνουν χοντρά από τα μνημονιακά - κρατικά ταμεία, την ώρα που ο Έλληνας αργοπεθαίνει.
Πέθανε το αριστερό αντιμνημόνιο: εκατομμυριούχοι, γραφικοί, μολότωφ και ο Μιχελογιαννάκης στις αποτυχημένες πορείες σταλινικών και κρατικοδίαιτων

Ο Μιχελογιαννάκης, που στηρίζει όλα τα δολοφονικά μέτρα και την πολιτική της Μέρκελ, πήγε πρώτος-πρώτος στις συγκεντρώσεις για να διαδηλώσει ενάντια στον εαυτό του. Δεν φταίει όμως αυτός, φταίνει οι καραγκιόζηδες που τον υποδέχτηκαν και βγήκαν μαζί του φωτογραφίες μες στην καλή χαρά.

Τα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚΕ με τις off-shore εταιρείες, τις αγοροπωλησίες τηλεοπτικών συχνοτήτων και τις απολύσεις των δικών τους εργαζομένων έφαγαν φόλα και πάλι από τους πολίτες. Όπως έγραψε χθες η ιστοσελίδα μας, σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο του Περισσού, χάνουν το 30% των οπαδών τους, που δεν πιστεύει ούτε λέξη από τα ψέμματα των κομματικών καθοδηγητών του.

Τα ίδια και χειρότερα και με τους αποτυχημένους των τελευταίων εκλογών λαφαζαναίους, που κατέβηκαν σήμερα στην πορεία (καμιά δεκαριά άτομα) για να δικαιολογήσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αρπάζουν και αυτοί από τα κρατικά ταμεία. Στην πρώτη γραμμή και η Βαλαβάνη με μαύρη τσάντα, που πιθανολογείται ότι περιείχε τα εκατομμύρια που έβγαλε στις τράπεζες του εξωτερικού και σήμερα θα τα... μοίραζε στον φτωχό λαό.

Οι αναρχικοί έκαναν τα καθιερωμένα μπάχαλα, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη και χωρίς να βγει ο Τόσκας στην κρατική τηλεόραση να δηλώσει ότι θα πατάξει τους ταραξίες. Χρήσιμο εργαλείο του εθνοκτόνου συστήματος, όποιο προδοτικό κόμμα και να κυβερνά την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών