Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2015

400.000 “πρόσφυγες”... μένουν Ελλάδα!


400.000 “πρόσφυγες”... μένουν Ελλάδα!

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, εκτιμάται οτι ο αριθμός των λαθρομεταναστών και προσφύγων που έφθασαν δια ξηράς και θαλάσσης σε έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι άνω του 1 εκατομμυρίου. Από αυτούς, τουλάχιστον 830.000 εισέβαλλαν δια θαλάσσης στην Ελλάδα.
Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας, εκτός από το οικονομικό πριμ στην Τουρκία, είχαν ανακοινώσει ένα... εθελοντικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης «προσφύγων» στις κοινοτικές χώρες και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό εξελίχθηκε σε φάρσα, καθώς όχι μόνο δεν προχώρησε αλλά οι χώρες της Ευρώπης έστησαν νέους φράχτες για να προστατεύσουν τα εθνικά τους σύνορα.
Το «κερασάκι» στην τούρτα της Ελλάδας, ήρθε με ...
έγγραφο της λουξεμβουργιανής προεδρίας, που ομολογεί ότι από τους 160.000 απρόσκλητους που επρόκειτο να μετεγκατασταθούν στην Ευρώπη από την Ελλάδα και την Ιταλία, έχουν ήδη μετεγκατασταθεί… 184. Και ποια λέτε πως είναι η λύση που σκέφτηκαν; Να τους «απελάσουν» προς... την Ελλάδα!
Σε πρώτη φάση, μιλάμε για 200.000 λαθρομετανάστες που μπορεί να φτάσουν και τις 400.000 εάν (που είναι βέβαιο δηλαδή!) συνεχιστεί η άρνηση των λοιπών Ευρωπαϊκών κρατών να δεχθούν στα εδάφη τους, «πρόσφυγες».
Παράλληλα η Κομισιόν, προχωρά στη σύσταση Ευρωπαϊκής Συνοριακής Δύναμης με δυνατότητα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ σε εξωτερικά ευρωπαϊκά σύνορα, όπως αυτά της Ελλάδας, βάζοντας κατ’ ουσίαν «τροχονόμους» στο Αιγαίο μας και καταλύοντας οριστικά την Εθνική μας Κυριαρχία που έχει ήδη πληγεί και από τα παράνομα Μνημόνια!
Μάλλον η βασική αρμοδιότητα της νέας Frontex θα είναι η προστασία της Ευρώπης από τους «πρόσφυγες» που θα εγκλωβίσουν «εις το διηνεκές» στην Ελλάδα.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, την ανεργία και τον δημογραφικό μαρασμό, θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες - εφιαλτικές - συνθήκες για να γίνουμε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών