Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2015

Ποιο είναι άραγε το κρυφό χαρτί των Τσιπροκαμμένων;



Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ο παλιός χρόνος φεύγει, κι ο νέος που έρχεται φέρνει (μέχρι την 15η Ιανουαρίου) τα πιο… βαρβάτα προαπαιτούμενα, με ασφαλιστικό και πογκρόμ αγροτών μέσα και πολλοί φοβούνται ή ελπίζουν ότι θα δοκιμαστεί η συνοχή της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης. Σύμφωνα, όμως, με την ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», που επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες από την Αθήνα, οι Τσιπροκαμμένοι είναι ήσυχοι γιατί έχουν ένα… «κρυφό χαρτί». 

Ιδού ποιο: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός ξέρει ότι....
το πολιτικό του μέλλον θα παιχτεί μέσα στους επόμενους τρεις καυτούς μήνεςΜεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο εμπόδιο: την έγκριση της μεταρρύθμισης των συντάξεων και του φορολογικού, με την κατάργηση της ευνοϊκής μεταχείρισης των αγροτών. Ιδιαίτερα λεπτά θέματα τόσο όσον αφορά την κοινωνική στήριξη όσο και για τις ισορροπίες του κόμματος. Το κρυφό χαρτί, σε περίπτωση ανάγκης, είναι η στήριξη της κυβέρνησης από τους βουλευτές της Ένωσης Κέντρου του Βασίλη Λεβέντη».
Να το χαίρονται το «κρυφό χαρτί» των τριτομνημονιακών τα κορόιδα που το έμπασαν στη βουλή, για να σπάσουν… πλάκα ή για να εκφράσουν την… αγανάκτησή τους!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών