Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ… 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Όλοι αυτοί που… καλωσόριζαν τα προσφυγάκια και τους εύχονταν «καλή συνέχεια» στο «μακρύ ταξίδι» τους (αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι περαστικοί από δω…), θα πρέπει να βρουν άλλον τρόπο για να προωθήσουν την made in USA προπαγάνδα τους.

Από το Σάββατο, λοιπόν, έχει αρχίσει η κατασκευή του αποτρεπτικού φράχτη στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα, στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελή, αλλά δεν θα περιοριστεί εκεί – όπως ήλπιζαν κάποιοι. Όπως αναφέρει η σκοπιανή εφημερίδα Dnevnik, επικαλούμενη στρατιωτικές και αστυνομικές πηγές της χώρας, ο φράχτης θα...
έχει μήκος 40 χιλιόμετρα και θα καλύπτει ολόκληρη την συνοριογραμμή.

Το οποίον σημαίνει, ότι όποιος απρόσκλητος μπαίνει στην Ελλάδα, δύσκολα θα βγαίνει. Όσον δε αφορά πέρασμα δια μέσω Αλβανίας ή Βουλγαρίας, αυτό αποκλείεται, γιατί οι αρχές αυτών των χωρών «δαγκώνουν». Άρα, θα τους «φάμε στη μάπα» όλους τους απρόσκλητους, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει κάτι τέτοιο για μια χώρα σε κρίση.

(ΥΓ): Αλλά, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Διότι, η πλημμυρίδα των απρόσκλητων μπορεί να ξυπνήσει  τους Έλληνες και ν’ αλλάξει άρδην τις πολιτικές ισορροπίες, οι δε «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» επιτέλους θα νιώσουν την οργή της κοινωνίας να ξεσπάει απάνω τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών