Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2015

ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ


Τις παλιές καλές εποχές της δολοφονικής σταλινικής συμμορίας ΟΠΛΑ, που εκτός από ακραιφνείς Έλληνες πατριώτες δολοφόνησε και εκατοντάδες «αιρετικούς» του κομμουνισμού (τροτσκιστές, διαγραφέντες από το κόμμα, κ.λπ.) κατά την περίοδο του δεκεμβριανού τρόμου του 1944, θυμήθηκαν οι αμετανόητοι για τα εγκλήματά τους κουκουέδες. Δείχνοντας, πως αν ποτέ τους ξαναδοθεί η ευκαιρία, θα επαναλάβουν τα ίδια, ίσως δε αυτή τη φορά και πολύ χειρότερα.

Έτσι, σε δημοσίευμα της ανεπίσημης ιστοσελίδας του κόμματος των νοσταλγών του σταλινικού τρόμου (revol-now.blogspot.gr) και σε δημοσίευμα που εμφάνιζε τους απολυμένους –και χωρίς αποζημίωση!- του «Ριζοσπάστη»...
και του (πωληθέντος παρανόμως σε εταιρεία offshore αγνώστου ιδιοκτήτη!) 902 που έχουν συστήσει την επίσης κομμουνιστική οργάνωση «Εργατικός Αγώνας», να βαδίζουν «χέρι-χέρι» με το «νεοναζισμός.net» (όπως αποκαλούν το εθνικισμός.net, στη σταλινική γλώσσα τους…), υπήρξε σχόλιο ευθέως απειλητικό για τη ζωή του απολυμένου από τον «Ριζοσπάστη» και νυν δημοσιογράφου της «Εφημερίδας των Συντακτών» Γιώργου Πετρόπουλου. Και πιο συγκεκριμένα το εξής: «Και να θυμάσαι κάποια στιγμή το κίνημα περνάει από το όπλο της κριτικής στο αντίστροφό του….».

Και βέβαια, είναι δεδομένο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ότι τα σχόλια σε κομματική κομμουνιστική ιστοσελίδα υπόκεινται σε 100% προέλεγχο κομματικής ορθότητας, άρα οι υπεύθυνοι του ΚΚΕ που έχουν (ή μάλλον είχαν) υπό τον έλεγχό τους τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα –αν δεν το έγραψαν οι ίδιοι- επέτρεψαν την δημοσίευσή του, γιατί προφανώς συμφωνούν με το περιεχόμενό του.

Μόλις καταγγέλθηκε το γεγονός, εξαφανίστηκε αμέσως το επίμαχο σχόλιο μαζί με όλα τ’ άλλα. Επειδή όμως υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία της δολοφονικής μανίας των σταλινοειδών (που τολμούν και χαρακτηρίζουν «εγκληματική οργάνωση» την Χρυσή Αυγή), οι κουκουέδες κατήργησαν τελείως και την ιστοσελίδα, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους (Το ιστολόγιο καταργήθηκε. Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL revol-now.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια).
Τα συμπεράσματα δικά σας…

(ΥΓ): Τα λοιπά κόμματα του… συνταγματικού τόξου, να χαίρονται τους συνοδοιπόρους τους!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών