Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

"ΒΗΜΑ": Έρχεται η ώρα του...τέρατος. Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής...

xrysh_aygh
Γράφει ο Αντίοχος

Την περασμένη Κυριακή, ο μεγαλοδημοσιογράφος Ιγνατίου έσπασε το απόλυτο «εμπάργκο» που έχουν (ξανά!) επιβάλλει στην Χρυσή Αυγή τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και οι κατακόκκινοι ολιγάρχες των ΜΜΕ, προειδοποιώντας με άρθρο του στη μπομπολοφυλλάδα, πως αν οι συστημικοί πολιτικοί δεν σχηματίσουν κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» θα «μας φορτώσουν τους φρικτούς εγκληματίες της ΧΑ».
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του....
(προερχόμενου από το ΚΚΕ βεβαίως…) διευθυντή του «Βήματος» Καρακούση, να προειδοποιήσει τους σάπιους του συνταγματικού τόξου, ότι δε θα τους βγουν τα σενάρια που κάνουν και αναπόφευκτα η χώρα θα οδηγηθεί «Από τα «απομεινάρια» του πολιτικού συστήματος στην «Εποχή των τεράτων», όπως είναι ο τίτλος του περισπούδαστου άρθρου του.
Υπό αυτές τις συνθήκες όλα μπορούν να συμβούν και όντως τα «απομεινάρια» του πολιτικού συστήματος να μην καταφέρουν το παραμικρό από αυτά που σχεδιάζουν και απλώς να ανοίξουν το δρόμο στην «Εποχή των τεράτων». Εννοώντας βεβαίως –σε… συνθηματική γλώσσα- στην «Εποχή της Χρυσής Αυγής».
Να θυμίσω, ότι η προηγουμένη… τερατολογική αναφορά του «Βήματος» στην Χρυσή Αυγή, έγινε προ μηνός περίπου, την επομένη της επίθεσης αγανακτισμένων Ποντίων στον Κουμουτσάκο, έξω από τη βουλή, με κύριο άρθρο υπό τον τίτλο «Το τέρας που εκθρέψαμε», του οποίου τα βασικά σημεία σας θυμίζω: «Η επίθεση κατά Κουμουτσάκου από χρυσαυγίτες και οργισμένους υπερπατριώτες, δεν είναι δυστυχώς κεραυνός εν αιθρία. Εκθρέψαμε το τέρας, το βρίσκουμε μπροστά μας και επιμένουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη ,να επαναλαμβάνουμε τις ίδιες αλληλοκατηγορίες, να συνεχίζουμε το ίδιο μοτίβο πολιτικής, υποτίθεται, σύγκρουσης. Μετά από πέντε χρόνια κρίσης, με την κοινωνία στα όρια της, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντί να αναζητήσουν ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης επιμένουν, πλην εξαιρέσεων, στο παιγνίδι με τη φωτιά του λαϊκισμού. Είναι καιρός να συνέλθουν πριν το τέρας γίνει ανεξέλεγκτο.».
Η απάντησή μας δεν αλλάζει: το μόνο «τέρας» που υπάρχει στην Ελλάδα των σάπιων πολιτικάντηδων και των κατακόκκινων ολιγαρχών, είναι το τέρας της διαπλοκής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών