Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

Η ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

pasok-kleftes-ferte-pisw-ta-klemena-
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Υπάρχει μια φυλή που έχει κάνει επιστήμη την... απόκρυψη της ταυτότητάς της, ζώντας παρασιτικά στη σκιά των κυρίαρχων, μέχρι την παρουσία της, Εθνών και στη συνέχεια αφού την έχει διαβρώσει με τις ραδιουργίες και τις ύπουλες μεθόδους της, την οδηγεί στην παρακμή για να την καθηλώσει και να ηγεμονεύσει πάνω της. Το παραπάνω Know - How το έχει μεταδώσει επιτυχώς σε όλους τους πολιτικούς - κοινωνικούς - οικονομικούς φορείς που κατέχει, άμεσα ή έμμεσα δημιουργώντας μια ανήθικη κοινωνία.
Ποια να είναι, ποιά να είναι...ίσως βρούμε τις απαντήσεις σε κάποια...στοά!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι τρεις συνιστώσες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ήτοι ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις Πολιτών, στην οποία απαιτούν οι δραστηριότητες, οι αναφορές σε δημοσκοπήσεις όπως και η παρουσία στελεχών στα ΜΜΕ, θα πρέπει να αναφέρονται με το όνομα και το λογότυπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης:
«Σας ενημερώνουμε ότι το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της....
Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποφάσισε ότι όλες οι δραστηριότητες, οι αναφορές σε δημοσκοπήσεις, όπως και η παρουσία των στελεχών στα ΜΜΕ, θα παρουσιάζονται με το όνομα και το σήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Εκτός βέβαια εάν ρητά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο αυτοτελής κομματικός φορέας».
Πρόκειται βεβαίως για προσφιλή και συνήθη τακτική όλων των απατεώνων της υφηλίου, που συνεχώς αλλάζουν τα ονόματά τους, για να χάνουν τα ίχνη τους οι διωκτικές αρχές!
(ΥΓ): Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, για να κλέβει τον λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών