Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ;

3ae035ace15afd286dc3110ea16fc730
Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από δύο μήνες, εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ διάφορα δημοσιεύματα εμφανώς κατευθυνόμενα από την κυβερνητική προπαγάνδα, που αναφέρονταν στα τέλη κυκλοφορίας που θα πληρώσουν φέτος οι κάτοχοι οχημάτων – δηλαδή σχεδόν όλοι οι Έλληνες.
Στην αρχή, εφαρμόστηκε η μέθοδος της τρομοκράτησης, ότι δηλαδή τα τέλη θα είναι πολύ αυξημένα σε σχέση με πέρυσι, έτσι ώστε όταν έρθουν και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δουν ότι είναι στις ίδιες τιμές με πέρυσι, να… ανακουφιστούν. Παλιό το κόλπο…
Έπειτα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι....
τα τέλη κυκλοφορίας θα μειωθούν κατά πολύ, για να μπορέσει η φτώχεια να κάνει γιορτές και για να ξαναπάρουν πίσω τις πινακίδες όσοι τα τελευταία χρόνια αδυνατούσαν να πληρώσουν τα τέλη και προτίμησαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους. Ως «ισοδύναμο» για την δραστική μείωση των τελών, ακούστηκε ότι θα είναι η αύξηση του φόρου της τιμής της βενζίνης κατά 10-15 λεπτά, για να πληρώνουν περισσότερα αυτοί που χρησιμοποιούν περισσότερο τα οχήματά τους.
Τις τελευταίες 15 ημέρες έχει πέσει πλήρης σιγή για το θέμα στα ΜΜΕ και πολλοί αναγνώστες μας ρώτησαν τι συμβαίνει. Λοιπόν, επικράτησε η… συνήθης πολιτική, να τα πληρώσουμε μαζεμένα – όσοι έχουνε φράγκα- και η τιμή κυμαίνεται στα περυσινά επίπεδα. Προσοχή, η προθεσμία λήγει την 31η Δεκεμβρίου και μετά την ανωτέρω ημερομηνία, όσοι δεν έχουν πληρώσει τα τέλη θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα που ανέρχονται στο ύψος των τελών κυκλοφορίας.
Προφανώς, γι’ αυτό δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις και δεν γράφουν τίποτα τα ΜΜΕ: για να ξεχαστεί ο κοσμάκης και να πληρώσει τα διπλά!
Τέτοιοι αλήτες και απατεώνες είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών