Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2015

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η «ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

simaies_xrysh_augh
Γράφει ο Αντίοχος

Το πρώτο βήμα!
Σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων (κι όχι «ομοφύλων», όπως το λένε οι αγράμματοι που μας κυβερνούν και παπαγαλίζουν τα –επίσης αγράμματα- δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια), λοιπόν! Είναι το πρώτο βήμα για την διάλυση της ελληνικής οικογένειας. Το επόμενο βήμα θα είναι η καθιέρωση του πολιτικού γάμου και το τρίτο και τελευταίο, η υιοθεσία παιδιών (αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος να… γεννάνε οι τοιούτοι). Δεν το λέω εγώ, την προανήγγειλε σαφώς (την υιοθεσία) ο αρμόδιος υπουργός, σε συνέντευξή του στον Βήμα fm, όχι άμεσα, αλλά στο μέλλον, γιατί κρίνει πως το αίτημα δεν είναι ακόμα… ώριμο (ούτε… σύκο να ήταν): «Θα εξεταστεί από μια ειδική επιτροπή και τότε θα είναι ευκολότερο να πούμε το ναι και το πώς».

Τα γύρισαν ελαφροδεξιοί και ψοφοδεξιοί!
Οι γραμμές αυτές γράφονται την Δευτέρα και ως εκ τούτου δε γνωρίζω τι θα ψηφίσει τελικά το κάθε κόμμα. Προφανώς, ότι ψήφισαν και επί της αρχής, προ εβδομάδος. Δύο είναι τα....
«μπερδέματα»: στο κόμμα της ψεκασμένης ελαφροδεξιάς και στην νουδούλα. Ενώ, λοιπόν, οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι των κομμουνιστών του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ είχαν ανακοινώσει ότι θα υπερψηφίσουν, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του νομοσχεδίου… άλλαξαν γνώμη και το καταψήφισαν, με τον ειδικό τους αγορητή να χαρακτηρίζει τους ομοφυλόφιλους «μικρή ομάδα σεξουαλικά παρεκτρεπόμενων». Η δε νουδούλα, ενώ αρχικά είχε ανακοινώσει –και μάλιστα με δήλωση του «μεταβατικού» της αρχηγού Πλακιωτάκη- ότι θα υπερψηφίσει, ξαφνικά το γύρισε στην ψήφο… κατά συνείδηση, γιατί όπως διέρρευσε, δύο από τους υποψήφιους… μνηστήρες της νουδούλας (Μπουμπούκος και «άφθαρτος Τζίτζι») είχαν διαφορετική άποψη από την ανακοινωθείσα.
Έχει παρασκήνιο η… κωλοτούμπα;
Συχνά, ο γράφων ετούτη τη στήλη αψηφά το προσκήνιο και εισέρχεται στο παρασκήνιο των διαφόρων αποφάσεων. Αυτό θα κάνει και σ’ αυτή την περίπτωση, αρχίζοντας με τα ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα από τις… θεαματικές κωλοτούμπες: Άραγε, ήταν τυχαία η αλλαγή στάσης επί του θέματος, ελαφροδεξιών και ψοφοδεξιών; Ή μήπως υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες; Και αν ναι, ποιες;
Πως έφτασε τόσο ψηλά το κόμμα Λεπέν;
Όπως όλοι γνωρίζετε, το κόμμα Λεπέν ανεδείχθη πρώτο στον Α’ Γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Γαλλία κι έχασε τουλάχιστον τρεις περιφέρειες εξαιτίας της συμμαχίας όλων των άλλων εναντίον του. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, η δύναμη του κόμματος είναι εξαιρετικά επίφοβη για το γαλλικό κατεστημένο, εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2017 – κάτι που με έκδηλη ανησυχία επισήμαναν με άρθρα τους και τα κατεστημένα ΜΜΕ των Αθηνών. Αλλά, πως έφτασε τόσο ψηλά το κόμμα Λεπέν; Ήταν μόνο η έξαρση της λαθρομετανάστευσης, η ισλαμική τρομοκρατία, η λιτότητα κ.τ.λ., οι λόγοι της μεγάλης ανόδου του κόμματος Λεπέν ή μήπως υπάρχουν κι άλλοι; Σίγουρα υπάρχει άλλος ένας λόγος: η νομοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων και της δυνατότητας υιοθεσίας, που έγινε στην Γαλλία το 2013!
Οι αντιδράσεις στον νόμο-τέρας
Μπορεί να μην το θυμάστε (σίγουρα όμως το θυμήθηκαν κάποιοι άλλοι…), αλλά τότε οι λαϊκές αντιδράσεις –καθώς κι αυτές της Καθολικής Εκκλησίας- στην Γαλλία ήταν οξύτατες, με συνεχείς τεράστιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, που έφταναν κάθε φορά το ένα εκατομμύριο! Η θέση της γαλλικής ψοφοδεξιάς ήταν διφορούμενη κι έτσι το μόνο κόμμα που ωφελήθηκε πολιτικά απ’ αυτόν τον νόμο-τέρας, ήταν το κόμμα Λεπέν, που προφανώς κράτησε στις τάξεις του πολλούς από κείνους που το θεώρησαν τη μόνη δύναμη αντίστασης στον εκφυλισμό της κοινωνίας!
«Αν επιμείνετε, θα εκτοξευτεί η Χρυσή Αυγή»!
Την ίδια εποχή στην Ελλάδα, το στριμωγμένο απ’ όλες τις μπάντες κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, επιχείρησε να κάνει άνοιγμα προς τη γνωστή «μειονότητα» των ομοφυλοφίλων, φέρνοντας νομοσχέδιο που θα καθιέρωνε το σύμφωνο συμβίωσης. Αλλά, η προσπάθεια σκόνταψε στο φόβο της Χρυσής Αυγής! Έγραψε τότε το «Βήμα»: «Μαθαίνω ότι παρασκηνιακά στελέχη της ΝΔ προσέγγισαν στελέχη του ΠαΣοΚ και τους είπαν να μην επιμένουν σε νομοσχέδια όπως για παράδειγμα του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων και να «μαζέψουν» εκείνα τα κομματικά στελέχη τους που πλησίασαν τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου και του ζήτησαν ακόμη και… γάμο ομοφυλοφίλων. Μάλιστα έμαθα ότι υπήρξε και μια συνάντηση του κ. Λαζαρίδη με ανώτατο κομματικό στέλεχος του ΠαΣοΚ και του υπενθύμισε τι έγινε στη Γαλλία με τη Λεπέν όταν καθιερώθηκε ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Του είπε μάλιστα επί λέξει: «Εάν επιμείνετε στο σύμφωνο συμβίωσης, τότε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθεί στα ύψη».
Σας διατάσσουμε να γίνετε αμέσως… ομοφοβικοί!
Είναι προφανές, λοιπόν, αυτό που συνέβη τις προηγούμενες μέρες. Η καμμεναρία και η νουδούλα είχαν αποφασίσει να υπερψηφίσουν… χαρωπά το σύμφωνο (αυτό το επιβεβαιώνει και o αρμόδιος υπουργός Παρασκευόπουλος, που κάρφωσε τους ψεκασμένους ότι παίζουν θέατρο εις βάρος του ελληνικού λαού: «οι βουλευτές των ΑΝΕΛ είχαν αντιρρήσεις για την υιοθεσία και όχι σε άλλα σημεία»…), αλλά η παντοδύναμη ΧΟΥΝΤΑΡΑ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, που είναι υπεράνω κομμάτων και έχει επιφορτισθεί –από τους παγκόσμιους τυράννους- να υπερασπίζει το κλεπτοκρατικό και ξενόδουλο σύστημα, μαθημένο από το πάθημα της Γαλλίας, τράβηξε τ’ αυτιά των ελαφροδεξιών και ψοφοδεξιών χαζοχαρούμενων: «Τι πάτε να κάνετε ανόητοι; Να ψηφίσετε το νόμο για να πάνε όλοι οι παραδοσιακοί σας ψηφοφόροι στην Χρυσή Αυγή, ενώ έχουμε εξασφαλίσει ότι ο νόμος θα περάσει με ψήφους από το Ποτάμι και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μας; Ε, λοιπόν, όχι! Σας το απαγορεύουμε και σας διατάσσουμε να γίνετε αμέσως… ομοφοβικοί»! Ε, υπό τέτοιες συνθήκες, τι να κάνουνε κι αυτοί; Υπάκουσαν!
Το κουνιοτραμπαλέ ιερατείο της πολιτικής ορθότητας και το ΚΚΕ
Μια δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που ασχολήθηκε και με το ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης, έφερε εσωκομματικά προβλήματα στον… Περισσό. Ενώ, λοιπόν, το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος, πιστό στην… αιώνια γραμμή που χάραξε ο «πατερούλης» Στάλιν (που απηγόρευε την ομοφυλοφιλία, χαρακτηρίζοντάς την «εκφυλιστικό φαινόμενο», καταψηφίζει το σύμφωνο– γεγονός που αφήνει ασχολίαστο το κουνιοτραμπαλέ ιερατείο της πολιτικής ορθότητας, διότι στους σταλινικούς ετούτης εδώ της χώρας επιτρέπονται τα πάντα- η κουκουεδία σε ποσοστό 77% τάσσεται ΥΠΕΡ του συμφώνου!
Στη γραμμή του «πουστόμαγκα» Άρη Βελουχιώτη!
Τι γίνεται εδώ; Τέτοια μεγάλη διαφοροποίηση ηγετικής ομάδας – βάσης, πρώτη φορά στα χρονικά συμβαίνει στο ΚΚΕ! Θα σας πω το… μυστικό, αλλά μην το… μαρτυρήσετε –γιατί καραδοκεί και η… επαγρύπνηση. Με την σχετικά πρόσφατη αποκατάσταση του αποκηρυγμένου από το 1945 αρχιφονιά Βελουχιώτη, το ΚΚΕ εισήγαγε… κοινά δαιμόνια. Διότι, ήταν γνωστό τοις πάσι, ότι ο Κλάρας (όπως ήτανε το πραγματικό επώνυμο του Βελουχιώτη…), ήτανε… Κλάρα – μάλιστα, ο (μακαρίτης) αριστερός συγγραφέας Η. Πετρόπουλος, τον χαρακτήρισε σε βιβλίο του «πουστόμαγκα». Είναι προφανές, λοιπόν, ότι στο ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης, η κουκουέδικη πλέμπα ακολουθεί τη γραμμή Βελουχιώτη, καθώς θεωρείται βέβαιον, ότι αν ζούσε η… Κλάρα στην εποχή μας, όχι μόνο θα ψήφιζε το σύμφωνο με χέρια και με πόδια, αλλά μόλις γινόταν νόμος θα «παντρευότανε» κιόλας τον αγαπημένο του… μαυροσκούφη!
(Δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί)

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών