Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2015

Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Μόνοι αντίπαλοί μας είναι οι ακροδεξιοί

Γράφει ο Αντίοχος
 
Προς την… αρθρογραφία στρέφονται τον τελευταίο καιρό οι πολιτικάντηδες. Έτσι, μετά τον… «φιλελεύθερο μεταρρυθμιστή» φον Αντωνάκη Σαμαρά, και ο mister Tsipras ενέδωσε στη… γοητεία της αρθρογραφίας.

Έτσι, με άρθρο του στη φυλλάδα των Ιών του φον Δημητράκη, ο Tsipras στέλνει μήνυμα στους διεθνείς τοκογλύφους, ονοματίζοντας τους εχθρούς και τους φίλους τους. Και πιο συγκεκριμένα, τονίζει ότι η ακροδεξιά είναι ο μεγάλος εχθρός της Ευρώπης (εννοεί των βιαστών της Ευρώπης, διεθνών τοκογλύφων…) και όχι η αριστερά, που είναι όργανό τους. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:

«O συνδυασμός της λιτότητας και της ξενοφοβίας, ενισχυμένης μάλιστα, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, δημιουργεί το περιβάλλον για την ενίσχυση...
της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Κι εδώ φαίνεται πόσο ανόητοι είναι όλοι αυτοί που ακόμα και σήμερα επιμένουν να θεωρούν εχθρό της Ευρώπης την Αριστερά, που μάχεται ενάντια στη λιτότητα, και όχι την Ακροδεξιά, που μάχεται ενάντια στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Αν και δεν κάνει κακό να το υπενθυμίζεις πότε-πότε (για να μην… ξεχνιούνται), μην ανησυχείς mister Tsipra. Οι παγκόσμιοι τύραννοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί ποιοι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι – όργανά τους! Και οι λαοί επίσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών