Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2015

ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

lathro_ellhniko
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Θέλετε να κάνετε κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου με πολυτελή κρουαζιερόπλοια; Θέλετε να κάνετε το γύρω της ηπειρωτικής Ελλάδος με πολυτελή μέσα μεταφοράς;  Η «Τσιπραλέξ», CIPRALEX*, – σε εισαγωγικά είναι το νόθο, ενώ απ’ έξω το κανονικό- , σε συνεργασία με την Τασία Lines, καθώς επίσης και με το Μουζάλας Road Trip σας παρέχουν εγγυημένη ικανοποίηση καθ’ όλη τη διάρκεια των τουριστικών περιηγήσεων και μάλιστα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ναι, καλά ακούσατε, το πακέτο που περιλαμβάνει κρουαζιέρες και οδικά ταξίδια είναι τσάμπα, τρέξτε να κάνετε κρατήσεις. Η Τσιπραλέξ έχει γραφεία σε όλη την Ελλάδα…
Κανείς τους δεν μπορεί να....
πάρει στα σοβαρά, και αναφέρομαι στους κυβερνώντες, το πραγματικά σοβαρότατο πρόβλημα που άρχισε να δημιουργείται με τους εγκλωβισμένους εν Ελλάδα λαθρομετανάστες. Είναι να απορεί κανείς με τη στάση των διαφόρων υπουργών όταν για τα αυτονόητα, αυτοί κάνουν τα εντελώς αντίθετα, προφασιζόμενοι μάλιστα θέματα που άπτονται του ανθρωπισμού. Άστραψε και βρόντηξε, χθες στη βουλή, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης όταν ξεμπρόστιασε την δήθεν ανθρωπιστική στάση των συριζαίων. Αναμενόμενη ήταν βέβαια και η στάση που κράτησαν απέναντί του οι κυβερνητικοί «ανθρωπιστές», όπου έλλειψης επιχειρημάτων, αρκέστηκαν στα γνωστά ευφυολογήματα περί φασιστών κλπ.   Ανθρωπισμός είναι να αφήνεις να σφάζονται μεταξύ τους οι λαθρομετανάστες, γιατί η κυβέρνηση αδυνατεί να τους ο περιορίσει σε καταυλισμούς. Ανθρωπισμός είναι να πνίγονται στο Αιγαίο λαθρομετανάστες επειδή η κυβέρνηση αδυνατεί να κάνει ουσιαστική φύλαξη και διαχείριση των θαλασσίων συνόρων. Ανθρωπισμός είναι να περιφέρονται δεξιά και αριστερά άνθρωποι μέσα στη μιζέρια και η κυβέρνηση να λέει ότι, μετά το απαραίτητο λιάσιμο εξαφανίζονται. Ανθρωπισμός είναι, μαζί με την ταλαιπωρία που υφίστανται οι λαθρομετανάστες, να ταλαιπωρούνται και οι Έλληνες πολίτες από τις τριτοκοσμικές συνήθειες των πρώτων. Ανθρωπισμός είναι, ανθρώπους με μεταδοτικές ασθένειες να τους αφήνεις να περιφέρονται ελεύθερα ανάμεσα σε υγιείς πολίτες. Ανθρωπισμός είναι, να στοιβάζεις σε κλειστά γυμναστήρια λαθρομετανάστες χωρίς να τηρούνται ούτε οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής.
Το ότι επικρατεί ένα μπάχαλο, με όλη τη σημασία της λέξεως, στην αντιμετώπιση λαθρομεταναστευτικού προβλήματος δεν το είπε μόνο ο «φασίστας» Κασιδιάρης. Ιδού πως περιγράφει την κατάσταση ανώτερος κρατικός υπάλληλος. Διαβάζουμε από την «καθημερινή» του Σαββάτου: ««Δεν είναι δυνατόν 60 πολιτικοί υπάλληλοι να αντιμετωπίζουμε χιλιάδες σε χώρους που δεν υπάρχει καμία δυνατότητα άσκησης κρατικής εξουσίας, εφόσον δεν υπάρχει νομιμοποίησή τους ως χώρων φιλοξενίας. Υπάρχει γραπτή απόφαση για τη μετατροπή του Τάε Κβον Ντο και του γηπέδου χόκεϊ στο Ελληνικό σε χώρους φιλοξενίας μεταναστών; Υπάρχει ΦΕΚ; Όλα γίνονται με προφορικές εντολές, αλλά αν συμβεί κάτι, ποιος θα έχει την ευθύνη;». Εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής (ΥΠΥ) εξηγεί το πνεύμα και τους λόγους που το Σώμα αποφάσισε σε έκτακτη συνέλευσή του να στείλει επιστολή προς τον γενικό διευθυντή της Υπηρεσίας, αλλά και τους υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, αναπληρωτή Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, καθώς και άλλους εμπλεκόμενους πολιτικούς υπεύθυνους.». Συν τοις άλλης να επισημάνουμε ότι, μεθαύριο 17 του μηνός, γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο του  Φαλήρου το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τάε Κβον Ντο. Οπότε να αναμένουμε τις επόμενες μέρες σκηνές απείρου κάλλους.
*Cipralex = ισχυρό ψυχοφάρμακο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών