Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2015

Έχει ο καιρός γυρίσματα... Όταν οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής αλληλοεξοντώνονται!

Οι στιγμές κατά τις οποίες οι διάφορες «συνιστώσες» του καθεστώτος τρώγονται μεταξύ τους εκτός από τις διασκεδαστικές - αηδιαστικές εντυπώσεις οδηγούν και σε χρήσιμα συμπεράσματα.
Είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν στην καταγγελία του Γιάννη Πανούση ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών» είχε στήσει «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του, με την συγκεκριμένη φυλλάδα να του απαντά και το θέμα να μένει εκεί, τουλάχιστον από πλευράς δημοσιότητας.
Πριν από λίγες ημέρες η φυλλάδα αυτή επανήλθε στο θέμα επιτιθέμενη στον Πρετεντέρη, για τον οποίο γράφει τα εξής: «Έρχεται όμως να συντηρήσει και να στηρίξει τον συκοφαντικό ισχυρισμό του κ. Γ. Πανούση ο κ. Ι.Κ. Πρετεντέρης, ο οποίος στο “Βήμα” και με τίτλο “Γιατί φωνάζουν;” γράφει πως...
το “περίεργο είναι ότι αμφισβητούνται (εννοεί τις καταγγελίες Πανούση) θορυβωδώς και από δημοσιογράφους ή έντυπα που δεν φαίνονται να έχουν κάποια άμεση εμπλοκή σε μια υπόθεση μυστικών υπηρεσιών, απειλών και τρομοκρατίας. Επειδή όμως εγώ τα “συμβόλαια θανάτου” δεν τα πολυπιστεύω, αναρωτιέμαι απλώς μήπως έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπλοκή απ΄όσο νομίζουμε”. Ο κ. Ι. Πρετεντέρης ρίχνει, λοιπόν, τον δηλητηριώδη υπαινιγμό του πως τάχα έχουμε ως εφημερίδα μεγαλύτερη εμπλοκή σε μια υπόθεση μυστικών υπηρεσιών και τρομοκρατίας! Γιατί όμως δεν προσφέρει ως δαιμόνιος ρεπόρτερ τις αποδείξεις; Γιατί δεν ζητά, με το γνωστό ανακριτικό ύφος του, από τον κ. Πανούση να τεκμηριώσει την καταγγελία του; Γιατί λειτουργεί ως το απαραίτητο δεκανίκι για να στηρίξει την επιχείρηση εκφοβισμού και συκοφάντησης μιας εφημερίδας; Για τον απλούστατο λόγο ότι με αυτούς τους βρομερούς υπαινιγμούς που αφήνει για την “Εφ.Συν” επιβεβαιώνει “τους κρυφούς ρόλους και τις ανομολόγητες επιδιώξεις” που κατά τα άλλα καταγγέλλει στα άρθρα του ως πράγματα που μόνο άλλοι κάνουν!».
Να, λοιπόν, που όντως «έχει ο καιρός γυρίσματα». Όταν ο Πρετεντέρης εξαπέλυσε έναν βόθρο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φτάνοντας μέχρι το σημείο να αμφισβητήσει σχεδόν και την ανθρώπινη ιδιότητα των Χρυσαυγιτών («θα μπορούσε να σκοτωθεί κανένας άνθρωπος» είχε δηλώσει στο Mega λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη) η «Εφημερίδα των Συντακτών» τον συναγωνιζόταν σε παραγωγή και διανομή λάσπης.
Τότε δεν του ζητούσε να φέρει «αποδείξεις», «να τεκμηριώσει την καταγγελία του», δεν μιλούσε για «επιχείρηση εκφοβισμού και συκοφάντησης» και «βρωμερούς υπαινιγμούς». Αντιθέτως, έκανε αυτά τα οποία κατηγορεί τώρα τον Πρετεντέρη. Εκτός κι αν θεωρούνται ως «αποδείξεις» οι «αναλύσεις» του Ψαρρά, του Μπασκάκη και των άλλων «φρούτων» της αντιχρυσαυγίτικης δημοσιογραφίας. Ο λασποπόλεμος ανάμεσα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και τον Πρετεντέρη δεν μας αφορά. Έτσι κι αλλιώς, το περιβάλλον στο οποίο κινούνται έχει την «ευωδία» της λάσπης και του βόθρου.
Περιμένουμε, όμως, κάτι να γίνει με την καταγγελία του Πανούση. Όπως έχουμε ξαναπεί, τα όσα έχει πει δεν μπορούν να μείνουν χωρίς έρευνα. Να ψαχτεί σε βάθος η υπόθεση και αν ψεύδεται να υποστεί τις συνέπειες των λεγομένων ενός συκοφάντη. Αλλά στην περίπτωση που έχει δίκιο στην καταγγελία του, όσοι από την φυλλάδα εμπλέκονται στην επιχείρηση εξόντωσή του θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως ακριβώς τους αξίζει. Δηλαδή, ως στυγνοί εγκληματίες του κοινού Ποινικού Δικαίου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών