Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015

«Στην υγειά των κορόιδων»: Τα έσπασε στα μπουζούκια η κυβερνητική εκπρόσωπος και τριτομνημονιακή βουλευτίνα του Σύριζα Γεροβασίλη - Φωτό, Βίντεο


«Στην υγειά των κορόιδων»: Τα έσπασε στα μπουζούκια η κυβερνητική εκπρόσωπος και τριτομνημονιακή βουλευτίνα του Σύριζα Γεροβασίλη - Φωτό, Βίντεο

Πριν λίγες μέρες η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωνε πως «Ο λαός θα αισθανθεί δικαιωμένος που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ» και τελικά... εθεάθη να τα σπάει στο Γκάζι!
Το πρωί φωνασκεί στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι η κυβέρνηση δεν θα φέρει νέους φόρους, ούτε περικοπές συντάξεων, ούτε θα πουλήσει τα «κόκκινα δάνεια» σε ξένα funds. Το μεσημέρι δηλώνει πως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά με τους «θεσμούς» γι’ αυτά τα κρίσιμα ζητήματα. Το απόγευμα τα ψηφίζει όλα στην βουλή και το βράδυ τα σπάει στα μπουζούκια… «στην υγειά των κορόιδων».
Η κ. Γεροβασίλη, εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου στην....
πρεμιέρα του Γ. Μαργαρίτη και της Ραλλίας Χρηστίδου στο Γκάζι, όπου φαινόταν πραγματικά να το διασκεδάζει. Οι δύο κυρίες μάλιστα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικές μεταξύ τους καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η τραγουδίστρια δεν δίστασε να καθίσει και δίπλα στην κυβερνητική εκπρόσωπο και να τραγουδήσει μαζί της. Άλλωστε η κυρία Γεροβασίλη γνωρίζει καλά τη Ραλλία Χρηστίδου, αφού η τελευταία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα χόρεψε και... ζεϊμπέκικο

Ιδού και το βίντεο

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών