Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10, 2015

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ «ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ» ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ... Μούγγα από τα ΜΜΕ!

newego_LARGE_t_1101_54609068_type12713
Το γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία ενός τραυματία Ιρανού λαθρομετανάστη, που μεταφέρθηκε από τον καταυλισμό της Ειδομένης στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου με τραύματα.
Την αρχή έκανε με ανάρτησή του στο twitter ο «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος» (εξωτερικού) φωτογράφος-δημοσιογράφος, Oscar Webb, που  εργάζεται για το Vice, την Telegraph και το Middle East Eya, στην οποία ανέφερε ότι ο Ιρανός ονομάζεται Βαχίντ και «ξυλοκοπήθηκε από την ελληνική αστυνομία, αφού αρνήθηκε να αφήσει τη σκηνή».
Κι εκεί που ήταν έτοιμοι στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να....
διατάξουν κατεπείγουσα ΕΔΕ, για να κρεμάσουν τον αστυνομικό που τόλμησε να τραυματίσει τον λαθρομετανάστη και είχαν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα της αμερικανικής πρεσβείας στις «αντιρατσιστικές» συμμορίες, για να οργανώσουν διαδηλώσεις, προέκυψαν… άλλα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου, ο συγκεκριμένος τραυματίας ονομάζεται Μπεχίτ Σαλούν, είναι 29 χρόνων και μεταφέρθηκε με τραύματα με μαχαίρι στο χέρι και στο πόδι, αποτέλεσμα συμπλοκής με ομοεθνή του, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Έτσι, έμειναν οι «αντιρατσιστές»… μπουκάλα! Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά έχασαν και τα… εκτός έδρας που σίγουρα θα τους χορηγούσε η πρεσβεία, για να πάνε μέχρι την Ειδομένη! Δεν πειράζει συντρόφια, μπορεί την επόμενη φορά να είστε πιο τυχεροί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών