Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10, 2015

Γκέτο λαθρομεταναστών η Αθήνα - Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας τους κάνει βόλτες στην Ελλάδα


Γκέτο λαθρομεταναστών η Αθήνα - Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας τους κάνει βόλτες στην Ελλάδα

Ξεκάθαρη ομολογία της κυβερνητικής ανικανότηττας αποτελούν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα σε σχέση με την μεταφορά των λαθρομεταναστών από την Ειδομένη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο, ότι δηλαδή «Δεν ξέρω πού θα πάνε οι μετανάστες μετά από εδώ, θα το μάθετε τότε».
Ο Μουζάλας παραδέχθηκε ότι το στάδιο θα πρέπει να έχει εκκενωθεί και παραδοθεί στην αθλητική ομοσπονδία στις 17 Δεκεμβρίου, αλλά δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσει τι θα γίνει στην συνέχεια με τους λαθρομετανάστες που ήρθαν από τα σύνορα με τα Σκόπια! Τους φέρνει, δηλαδή, εδώ χωρίς κανένα σχέδιο για την συνέχεια και με την απίστευτη λογική του «βλέποντας και κάνοντας»!
Και όμως αυτός ο τύπος, που ως «μεγάλος δημοκράτης» απαξιεί να.....
απαντήσει στις ερωτήσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή, παραμένει ακόμη υπουργός σε ένα νευραλγικό πόστο, ταλαιπωρώντας με τις ξεπερασμένες ιδεοληψίες  του ένα ολόκληρο  Έθνος. Την ίδια στιγμή που γινόντουσαν οι ανεύθυνες δηλώσεις του ανεκδιήγητου Μουζάλα, άλλοι 4.500 λαθρομετανάστες έφταναν σήμερα από τα νησιά στον Πειραιά, κάνοντας την κατάσταση ακόμη πιο βεβαρημένη για τους κατοίκους της Αθήνας.
Επανερχόμενοι στο θέμα της εγκατάστασης των λαθρομεταναστών που ήρθαν από την Ειδομένη στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο, αίσθηση προκαλούν οι εικόνες ντροπής και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που συντελούνται εκεί, με άνδρες, γυναίκες και παιδιά να βρίσκονται στο πάτωμα ανάμεσα στα σκουπίδια. Περιττώματα υπάρχουν παντού, χωρίς κανένα ίχνος υγιεινής. Αν, μάλιστα, αληθεύουν οι πληροφορίες ότι πάνω από τους μισούς λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που έχουν μεταφερθεί στην Ειδομένη έχουν φύγει από εκεί λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης, τότε είναι χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο απαράδεκτη είναι όντως  η κατάσταση που επικρατεί εκεί.
Το ερώτημα, όμως, που τίθεται είναι πού πήγαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Σίγουρα όχι στα σπίτια των διαφόρων αργόσχολων «αντιρατσιστών» που φωνάζουν εκ του ασφαλούς και μέσα από την άνεση της ευρυχωρίας των δικών τους σπιτιών «καλοδεχούμενοι οι μετανάστες», «ανοικτά σύνορα» και άλλα παρόμοια. Ούτε, βεβαίως, στο σπίτι κάποιου παντελώς αγνώστου ξένου ηθοποιού, ο οποίος αφού ήρθε στα νησιά μας και έκανε μέσω των τηλεοπτικών δέκτων μαθήματα φιλοξενίας στους Έλληνες, λέγοντας ξεκάθαρα «βάλτε τους μετανάστες στα σπίτια σας», σίγουρα θα  απεχώρησε για να πάει και αυτός στην ασφάλεια του σπιτιού του πίσω στην Πατρίδα του.
Αναμφίβολα, λοιπόν, έχουμε μια κυβέρνηση επικίνδυνη, η οποία καλλιεργεί μια ανάλογη νοοτροπία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θέλοντας να μετατρέψει την Χώρα μας σε μια απέραντη αποθήκη λαθρομεταναστών, χωρίς καμία ευοίωνη προοπτική.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Ο ανύπαρκτος κυβερνητικός θίασος κάνει βόλτα τους λαθρομετανάστες ανά την επικράτεια, αντί να τους στείλει κατευθείαν στην οικία Τσίπρα και στα μεγαλοαστικά σαλόνια των εκατομμυριούχων συριζαίων υπουργών, που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα γκέτο αλλοδαπών.".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών