Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ!

«Εξαφανίζονται» τα τελευταία χρόνια οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής! Έτσι, σχεδόν 1,5 εκατ. λιγότεροι καταγράφηκαν στις χριστιανικές κοινότητες απ’ ότι πριν δέκα χρόνια. 

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των χριστιανών έχει μειωθεί περισσότερο από 50%. Πιο συγκεκριμένα, στο Ιράκ, την εποχή που κυβερνούσε ο αείμνηστος Σαντάμ Χουσεΐν...
(με υπουργό Εξωτερικών τον χριστιανό Ταρέκ Αζίζ…), οι χριστιανικές κοινότητες αριθμούσαν σχεδόν 1,5 εκατ. ανθρώπους. Σήμερα, δεν ξεπερνούν τους 500.000. Οι υπόλοιποι είτε αναγκάστηκαν να μετοικήσουν, είτε εξοντώθηκαν.

Στη δε Συρία, υπήρχαν 1,1 εκατ. χριστιανοί, όταν ολόκληρη η χώρα ελεγχόταν από τον πρόεδρο Άσσαντ. Σήμερα ο αριθμός τους δεν ξεπερνά τις 600.000, καθώς οι περισσότεροι έπεσαν θύματα των ορδών του Ισλαμικού Κράτους.

Σημαντική παρατήρηση: παρά το γεγονός ότι οι χριστιανοί της Συρίας και του Ιράκ διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο, δε φαίνεται να υπάρχουν μεταξύ των απρόσκλητων επισκεπτών μας (αν υπήρχαν, θα φρόντιζαν τα ΜΜΕ να μας τους δείχνουν συνεχώς, για να δημιουργήσουν κλίμα συμπάθειας…). Γιατί άραγε; Προφανώς, η Νέα Τάξη Πραγμάτων που ελέγχει τις ροές των απρόσκλητων, φροντίζει να είναι μόνο μουσουλμάνοι, για να πλημμυρίσουν την Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών