Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015

«ΒΗΜΑ»: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Αμέσως μετά τον Α΄ Γύρο των εσωκομματικών εκλογών στην νουδούλα και εν όψει του Β΄ Γύρου, επισημάναμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο εφιάλτης της ΝΔ Αντωνάκης Σαμαράς, έκανε την… «υπέρβαση» (όπως έλεγε τότε που ήταν αρχηγός της ΠΟΛΑ) και στηρίζει την υποψηφιότητα του Κούλη του γουρλομάτη, για πολλούς και διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης να εξηγηθούν.

Πολλοί δυσκολεύτηκαν να μας πιστέψουν, λέγοντας πως «αυτά δε γίνονται». Όμως, στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα όλα γίνονται (εκτός από του σπανού τα γένια…), τους συστήνουμε να διαβάσουν το σχετικό ρεπορτάζ του Βήματος, που σε κάτι τέτοια είναι πολύ αξιόπιστο, γιατί...
έχει πληροφορίες εκ των έσω:

«Νέα Δημοκρατία: Στην τελική ευθεία για τις κάλπες μετά την 24ωρη ανάπαυλα λόγω πένθους
… Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως στην τελική ευθεία, η στάση των υποστηρικτών του κ. Σαμαρά ανά την επικράτεια, καθώς αρκετοί φαίνεται ότι προτιμούν μια Ν.Δ. συγκρουσιακή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και με «μητσοτακικό τσαμπουκά!». Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα πάρει θέση, όπως δεν έκανε και στον πρώτο γύρο, αλλά είναι σαφές από τις πολλές συζητήσεις με αρκετούς υποστηρικτές του ότι προτιμούν τον κ. Μητσοτάκη από τον κ. Μεϊμαράκη».

(ΥΓ): Ασφαλώς «όλα γίνονται», εκεί που δεν υπάρχουν ηθικές αρχές και ιδεολογία, παρά μόνον συμφέροντα και ίντριγκες! Όπως για παράδειγμα στην νουδούλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών