Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015

ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΟΥΜΑΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟ… ΔΙΩΞΕΙ!

lagkarnt_tsipras__article__article
Το πόσο δούλεμα ρίχνει στους ψηφοφόρους του ο Τσίπρας έχει γίνει αντιληπτό από τον καθένα. Η νέα πράξη του κωμικοτραγικού έργου που ακούει στο όνομα «πρώτη φορά Αριστερά» έγκειται στην παραμονή ή όχι του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Ο Τσίπρας δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα, με συνέντευξή του στους Financial Times, ο πρωθυπουργός λέει ότι τον προβληματίζει «η μη εποικοδομητική στάση του Ταμείου σε δημοσιονομικά και οικονομικά ζητήματα» και υποστηρίζει ότι το ΔΝΤ θα πρέπει να αποχωρήσει από το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης.
Όμως η πραγματικότητα μόνο στην γελοιοποίηση του πρωθυπουργού συντείνει, κάνοντας τους ....
διεθνείς τοκογλύφους, αλλά και τους γνωρίζοντες πράγματα να γελάνε με τις δηλώσεις του.
Κατά πρώτον ο Τσίπρας από την μία «γλείφει» τους αμερικανούς, ευχαριστώντας για την μεσολάβησή τους, προκειμένου να υπογραφεί το τρίτο μνημόνιο. Ως γνωστόν το ΔΝΤ είναι οι αμερικανοί, οπότε ο Τσίπρας «γλείφει» το ΔΝΤ και από την άλλη μιλά για αποπομπή του ταμείου.
Κατά δεύτερον, ο Τσίπρας δεν ήταν που «έδιωξε» το ΔΝΤ πριν από μερικούς μήνες; Τώρα θα το «ξαναδιώξει»; Πόσες φορές θα πρέπει να «εκδιωχθεί» το ταμείο για να αντιληφθεί ο κοσμάκης ότι τον δουλεύει ο dear Alexis;
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tsipras-janadiwchnei-to-dnt-empaizei-tous-ellhnes-h-kubernhsh-sanel#ixzz3uzE13hv4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών