Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2015

Ακόμα και δωδεκάχρονα παιδιά Παλαιστινίων φυλακίζει το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ακούσατε στα "ευαίσθητα" ΜΜΕ; Όχι. Γιατί; Τα ΜΜΕ ελέγχονται από εβραίους-μασόνους ή όχι;

Στην «μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής», όπως για λόγους προπαγάνδας ή αφέλειας αποκαλείται από κάποιους το Ισραήλ, ο ρατσισμός και η βάναυση πολιτική εις βάρος των Παλαιστινίων και της κατεχόμενης Πατρίδας τους συνεχίζεται.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου η ισραηλινή Κνεσέτ ψήφισε νόμο, ο οποίος επιτρέπει να φυλακίζονται παιδιά ακόμη και ηλικίας 12 (!) ετών, με κατηγορίες για τρομοκρατία. Συνήθως, παιδιά τόσο μικρής ηλικίας...
συλλαμβάνονται κατά την διάρκεια διαδηλώσεων και συγκρούσεων με τον ισραηλινό στρατό και την αστυνομία στην Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Η κατασταλτική μανία του Ισραήλ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να χαρακτηρίζει ως τρομοκρατία ακόμα και το πέταγμα πετρών από ένα παιδί στον πάνοπλο στρατό των σιωνιστών.

Ο νέος αυτός νόμος έρχεται να επιβάλλει στους Παλαιστίνιους της Ανατολικής Ιερουσαλήμ το κατασταλτικό πλαίσιο που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια στην Δυτική Όχθη έχοντας οδηγήσει στην φυλακή 420 μικρά παιδιά, κάποια από τα οποία κρατούνται υπό το καθεστώς της διοικητικής κράτησης. Πολλά από τα παιδιά έχουν τραύματα από σφαίρες, για τα οποία δεν έχουν λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Συνολικά, οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές έχουν φτάσει τους 7.000, από τους οποίους οι 2.400 φυλακίστηκαν κατά την διάρκεια της εξέγερσης στην Δυτική Όχθη από την 1η Οκτωβρίου μέχρι σήμερα.

Από την έναρξη της εξέγερσης στις αρχές Οκτωβρίου περισσότεροι από 10.300 Παλαιστίνιοι έχουν τραυματιστεί, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες από τις επιθέσεις των εποίκων, ενώ οι νεκροί φτάνουν στους 109. Από την πλευρά των Ισραηλινών, οι τραυματίες έχουν φτάσει στους 160 και οι νεκροί στους 19. Τα παραπάνω νούμερα μάλλον πρέπει να κάνουν πολλούς να αναθεωρήσουν την άποψη τους για το ποιοι τελικά είναι όντως οι τρομοκράτες και ποιοι οι τρομοκρατούμενοι στην Παλαιστίνη, εκθέτοντας ταυτόχρονα και τα διάφορα «νούμερα» τα οποία σε παγκόσμιο επίπεδο προωθούν μονόπλευρα την σιωνιστική προπαγάνδα για τα όσα συμβαίνουν στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Υπάρχουν, όμως, και άλλα «κατορθώματα» της σιωνιστικής κρατικής μηχανής του Ισραήλ.

Η υπουργός Εξωτερικών Τζίπι Χοτοβέλι συναντήθηκε με εκπροσώπους της Google και της Youtube, με στόχο να αφαιρεθούν από τα δύο διαδικτυακά μέσα βίντεο που ανεβάζουν Παλαιστίνιοι στα οποία φαίνεται ο κτηνώδης τρόπος με τον οποίο εξασκούν την καταστολή οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής. Η Κυβέρνηση του Ισραήλ εκτιμά προφανώς ότι η δημοσίευση αυτών των βίντεο που απεικονίζουν την ισραηλινή βαρβαρότητα έχουν διπλό αντίκτυπο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό φουντώνουν ακόμη περισσότερο την εξέγερση και στο εξωτερικό ακυρώνουν μέρος της σιωνιστικής προπαγάνδας, η οποία προσπαθεί να πείσει ότι αποτελεί την «μόνη δημοκρατία» στην περιοχή.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η απόφαση της 30ης Νοεμβρίου, με το οριστικό κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού της Χαμάς στην Δυτική Όχθη. Η κατηγορία αφορά το ότι το παιδικό πρόγραμμα του σταθμού στρέφεται εναντίον του Ισραήλ και καλλιεργεί την… τρομοκρατία στα μικρά παιδιά! Παρ’ όλη την συνεχιζόμενη βαρβαρότητα κάποιες εγχώριες «ρόμπες» όχι μόνο δεν λένε τίποτα για τον υπαρκτό ρατσισμό του ισραηλινού κράτους κατά των Παλαιστινίων, αλλά «έχει κολλήσει η βελόνα» στο να καταγγέλλουν την αύξηση του αντισημιτισμού στην Ελλάδα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών