Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

Ο Σύριζα ΔΕΝ προτίθεται να διεκδικήσει τα μάρμαρα του Παρθενώνα! Εκπλήσεστε;

Την ώρα που η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα είναι ένα από τα άμεσα σχέδια της αριστερής κυβέρνησης, αναβάλλεται επ' αορίστου η όποια διεκδίκηση των γλυπτών του Παρθενώνα κατ΄εντολήν του αρμόδιου υπουργείου.

Σε συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων νομοσχεδίου σχετικού με την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών, που έχουν απομακρυνθεί παράνομα από το έδαφος κράτους - μέλους της ΕΕ, ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς αρνήθηκε οποιαδήποτε διεκδίκηση, καθώς θεωρεί...
πως η Ελλάδα θα χάσει την δικαστική διαμάχη.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτώμενος για τις κινήσεις του υπουργείου σχετικά με την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, απάντησε χαρακτηριστικά: "Η τάση είναι να μην προχωρήσουμε σε νομική διεκδίκηση κυρίως γιατί κινδυνεύουμε να χάσουμε το σχετικό δικαστήριο".

Η επίμαχη αυτή δήλωση του αρμόδιου υπουργού έρχεται να επισφραγίσει την προδοτική πολιτική την οποία ακολουθεί η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά. Μια μειοδοτική πολιτική, η οποία τηρεί σιγή ιχθύος στα δίκαια αιτήματα του λαού θυροκολλώντας πωλητήρια σε ό,τι ελληνικό!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών