Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2016

Η νεοΛΕΡΑ του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε διήμερο αγώνα για.....να γεμίσει η Χώρα λαθρομετανάστες (βιαστές παιδιών, δολοφόνοι Ελλήνων και...τζιχαντιστές κτλ)!!


Νεολέρα Σύριζα: Ρίξτε τον φράχτη στον Έβρο να γεμίσουμε λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές!

Την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συγκλονίζεται από τα συνεχή τρομοκρατικά χτυπήματα των τζιχαντιστών και τις σεξουαλικές επιθέσεις των «προσφύγων» ενάντια σε γυναίκες, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν ακόμα περισσότερο.
Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποιον σύλλογο μαζοχιστών προς απεξάρτηση, αλλά στη νεολαία Σύριζα, η οποία καλεί σε διήμερη κινητοποίηση προκειμένου να «γκρεμίσουν το φράχτη του Έβρου».
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση την ώρα που «ο κόσμος όλος βιώνει μια πρωτοφανή προσφυγική κρίση αποτέλεσμα ενός σκοτεινού ψηφιδωτού που....
εκκινεί από τις ιμπερεαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή ως τις δολοφονικές επιθέσεις του ISIS» και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ξυπνάνε προτείνοντας μία «Ευρώπη-Φρούριο» η «νεολαία Σύριζα» καλεί σε κινητοποίηση «για να γκρεμίσουμε το φράχτη για να δηλώσουμε έμπρακτα ότι με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες είμαστε μαζί».
Η απάντηση, λοιπόν, στους τζιχαντιστές, τους βιαστές και τους δολοφόνους που βρίσκονται μέσα στις ροές των λαθρομεταναστών, σύμφωνα με τη νεολέρα Σύριζα είναι ακόμα περισσότεροι τζιχαντιστές, βιαστές και δολοφόνοι.
Άβυσσος η ψυχή του συριζαίου ή είναι πολλά τα λεφτά... Αλέξη;

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι απλώς νεολέρα, είναι νεοχολέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΟΡΓΑΝΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών