Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ: Πάρτι στην Χρυσή Αυγή, κηδεία σε Πασόκ και Ποτάμι από την εκλογή Μητσοτάκη

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με σημερινό του άρθρο στην Kontra news περιγράφει με εύγλωττο τρόπο την επερχόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής μετά την εκλογή Μητσοτάκη στην Νέα Δημοκρατία και την ταυτόχρονη κατάρρευση Πασόκ και Ποταμιού, καθώς ο νέος πρόεδρος της ψευτοδεξιάς θα κινηθεί προς το κέντρο.

Ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Παπαγιάννη: Πάρτι στην Χρυσή Αυγή, κηδεiα σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ από την εκλογή του Κυριάκου

ΑΛΛΑΓΕΣ στο πολιτικό τοπίο της χώρας εκτιμάται πως φέρνει η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ. Το κέντρο «νιώθει» ήδη την πίεση από την εκλογή Μητσοτάκη, γι' αυτό...
και οι βιαστικές δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά περί αβύσσου. Ωστόσο ήδη βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι έδωσαν το στίγμα των προθέσεών τούς. Ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμα και εν ενεργεία βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πορευτούν με τη ΝΔ τον κ. Μητσοτάκη.

Ο Λ. Γρηγοράκος χαρακτήρισε το νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα δημοσκοπικά. Για τον εαυτό τον, είπε ότι αν η Δημοκρατική Συμ-παράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Η εκλογή τον Κ. Μητσοτάκη δεν είναι αδιάφορη, έχει πολιτικό ενδιαφέρον, τόνισε ο βουλευτής τον Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης. Δήλωσε ότι Το Ποτάμι είναι υποχρεωμένο πλέον να προσδιορίσει με ακρίβεια το δικό τον πολιτικό στίγμα για να δει πως Θα αντιμετωπίσει τις αναδιατάξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Με την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη μπορεί να χάρηκαν αρκετοί μέσα στην Χρυσή Αυγή αλλά στο Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Το γιατί θα το εξηγήσούμε εδώ από την Kontranews τις επόμενες ημέρες και αφού καθίσει η... σκόνη από την γαλάζια εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ. Μέχρι τότε να δούμε πως θα κινηθεί ο νέος αρχηγός και πώς θα αντιδράσουν τα κόμματα που κινούνται στο κέντρο. Γιατί μόνο εάν βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα για την πολιτική του Μητσοτάκη θα καταλάβουμε τι πραγματικά συνέβη στο πολιτικό σκηνικό γενικότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών