Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2016

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην πρώτη εκδήλωση της Τ.Ο. Αθηνών για την νέα χρονιά - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ
Πρωτοφανής κοσμοσυρροή Συναγωνιστών στην κοπή Βασιλόπιτας της Τ.Ο. Αθηνών.

Εκατοντάδες Εθνικιστές κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα ξενοδοχείου στον Σταθμό Λαρίσης, όπου σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν δεκάδες στελέχη του...
Κινήματος και εκατοντάδες φίλοι του Κινήματος.Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα των ομιλιών των στελεχών της Χρυσής Αυγής:


Τους εκατοντάδες Συναγωνιστές καλωσόρισε ο γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών, Γιάννης Βουλδής που έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς.Ακολούθησαν χαιρετισμοί από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργιο Μισιάκα, ο οποίος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η δύναμη Εθνικής Αντίστασης και τον Βουλευτή Μεσσηνίας, συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση που επεσήμανε πως και η νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι εξίσου σκληρή.
Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι η αλήθεια είναι το μεγάλο όπλο της Χρυσής Αυγής.Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος επεσήμανε πως σύντομα η φλόγα του εθνικισμού θα γίνει πυρκαγιά.Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός συνεχάρη όλους τους Συναγωνιστές που με προσωπικές θυσίες κράτησαν την Χρυσή Αυγή ζωντανή.Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς τόνισε πως η Τ.Ο. Αθηνών είναι το άπαρτο φρούριο της Χρυσής Αυγής, δηλώνοντας πως Χρυσή Αυγή και Πατρίδα είναι έννοιες ταυτόσημες.Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπαρμπαρούσης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν τρομάζει από την τρομοκρατία και τις συνεχόμενες διώξεις.Επιστολή απέστειλαν ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος που δεν μπορεί να παραστεί λόγω περιοριστικών όρων, καθώς και οι Ευρωβουλευτές Ελευθέριος Συναδινός και Γιώργος Επιτήδειος.Την εκδήλωση έκλεισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνεχάρη τους Συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθηνών, η οποία είναι πρωτοπόρα στους εθνικούς αγώνες.Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε ότι ο πολιτικός λόγος της Χρυσής Αυγής είναι διαχρονικός και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά.Στην συνέχεια κατήγγειλε τον αποκλεισμό και την φίμωση από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ του πρώτου εθνικού κόμματος της χώρας.Αναφορικά με την εκλογή Μητσοτάκη στο τιμόνι της ψευτοδεξιάς τόνισε πως χάρηκαν ιδιαίτερα οι νταβατζήδες, οι οποίοι τον παρουσιάζουν ως "Μεσσία".Κλείνοντας ζήτησε από όλους τους Συναγωνιστές να γίνουν η φωνή της Χρυσής Αυγής, ξεσηκώνοντας τον ελληνικό λαό αυτές τις στιγμές που η Πατρίδα μας χάνεται!  • Απονομή επαίνων εκλογικών αντιπροσώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών