Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2016

Αυτός είναι ο πρώην; κουμουνιστής, μεγαλοκαναλάρχης Μπόμπολας. Απέλυσε εργαζόμενό του που είχε πρόβλημα με την καρδιά του....

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία καταγράφεται στο «Ποντίκι», όπου αναφέρονται τα εξής: «Σοκαριστική είναι η καταγγελία που βγήκε στο φως, η οποία κάνει λόγο για απόλυση καρδιοπαθούς εργαζόμενου από το “Έθνος” και μάλιστα με εξώδικο που εστάλη στο σπίτι του για να μην πάθει… τίποτα μέσα στο κτήριο και βρουν και τον μπελά τους! Και οργή προκαλεί η μεταχείριση που έλαβε στη συνέχεια καθώς, όπως αναφέρει η καταγγελία, ειπώθηκε από την υπεύθυνη προσωπικού η φράση “Nα μας ειδοποιείς όταν έρχεσαι για να έχεις συνοδεία. Θα σου απαγορευτεί η είσοδος. Να τα μαζέψεις τώρα τα πράγματά σου”. Ξανά έλεος!».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Έχοντας, όμως, υπ’ όψιν την λασπολογία της....
εν λόγω φυλλάδας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να συνέβησαν όντως τα παραπάνω.
Σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι κάτι παραπάνω από υποκριτικό το ενδιαφέρον των υπευθύνων της φυλλάδας αυτής για την υπεράσπισή της… δημοκρατίας. Πρόκειται για τύπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με την πιο σκληρή μεταχείριση ανθρώπους που δεν είναι πλέον χρήσιμοι στην ιδιοκτησία και τους φέρονται με τον πιο αήθη και βάναυσο τρόπο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών