Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016

Οργισμένοι αγρότες στην Ηγουμενίτσα κατέβασαν πινακίδες γραφείου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν αυγά και ντομάτες....

Επίθεση με αβγά και ντομάτες κατά του γραφείου του βουλευτή Θεσπρωτίας, Μάριου Κάτση, στην Ηγουμενίτσα, εξαπέλυσε ομάδα αγροτών της περιοχής, που συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στο μπλόκο που είχε στηθεί στο λιμάνι της ηπειρωτικής πόλης. 

Οι αγρότες κατέβσαν και έσπασαν την πινακίδα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και την προσωπική του βουλευτή Μ.Κάτση, ενώ συμβολικά ζωγράφισαν έναν κόκκινο σταυρό στην είσοδο.

Την προηγούμενη μέρα ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε....
τοπικά μέσα με περίσσιο θράσος υπεραμύνθηκε του επαίσχυντου ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου που σχεδιάζει να ψηφίσει η Κυβένρηση μειοδοσίας του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα δήλωσε ότι το κάνει για να έχουν...."σύνταξη όλοι".

Οι αγρότες όπως ήταν αναμενόμενο εξαγριώθηκαν και ενώ πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο της πόλης, έκαναν μια στάση στο γραφείο του βΟλευτή για να του αποδώσουν τις...ευχαριστίες τους.

Ο εκπρόσωπός των αγροτών Ηλίας Μπάλος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, δήλωσε ότι η αποχώρηση από το μπλόκο δεν οφείλεται στις πρωθυπουργικές εξαγγελίες και κάλεσε τον βουλευτή Θεσπρωτίας να αφουγκραστεί την αγωνία των νέων που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα αλλά και με δεικτικό τρόπο τον κάλεσε να μη τολμήσει να ψηφίσει το ασφαλιστικό γιατί τότε δεν έχει κανένα λόγο να επιστρέψει στην Ηγουμενίτσα.

Πηγή Φωτογραφιών: imerisia.gr-epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών