Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

ΠΑΡΟΝ: "Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει στιβαρό και ρεαλιστικό λόγο"

koinovouleftiki
Ξεκάθαρη παραδοχή ότι ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν αυτός ο οποίος είπε τις πιο μεγάλες αλήθειες στην Βουλή στην συζήτηση για το Ασφαλιστικό έκανε η εφημερίδα  “Το Παρόν”.
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης ξεκινά το άρθρο του η  “Η Ε΄ Διεθνής” λέγοντας τα εξής: «Η συζήτηση στη Βουλή για το Ασφαλιστικό δεν κατόρθωσε να αποκρύψει το στοιχείο της υποκρισίας που διακατέχει εκείνους που έχουν υποκύψει στους «εταίρους». Διότι η «μονομαχία» μεταξύ Τσίπρα-Μητσοτάκη εξαντλήθηκε στα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμιζε ο ένας για τον άλλον περί υποταγής στο δολοφονικό Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφραστής της....
άκρατης νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής πολιτικής και των Μνημονίων, εμφανίσθηκε ως κήνσορας κατά του Τσίπρα, ο οποίος υπέκυψε στους εκβιασμούς των Βρυξελλών, αλλά προσπαθεί να παρουσιάσει κάποιες «βελτιώσεις». Σχεδόν όλοι, όμως, δεν είπαν λέξη για το γεγονός ότι ο λαός έχει ξεπεράσει τα όρια του, δεν αντέχει άλλο τις φοροκαταιγίδες, ότι η ανεργία δεν μειώνεται με τα «τρικ» των αριθμών και ότι οι πολίτες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν φόρους και δάνεια. Και η κυβέρνηση έχει βάλει τα «κοράκια» των τραπεζών να τηλεφωνούν καθημερινά στους εξαθλιωμένους οφειλέτες και να τους απειλούν για το τι θα πάθουν εάν δεν πληρώσουν στις προθεσμίες που απαιτούν οι τράπεζες, ακόμα και για 120 ευρώ. Και εκείνους τους δυστυχείς που εξίστανται και διαμαρτύρονται τους χαρακτηρίζουν «μη συνεργάσιμους» και προχωρούν σε κατασχέσεις.
Σε αυτό το κατάντημα φθάσαμε χάριν της Ευρωζώνης και του ευρώ. Και, λυπούμαι που θα το πω, αλλά η πιο ρεαλιστική αγόρευση στη Βουλή ήταν του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος ορθά είπε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σημαίνει τίποτε για εμάς». Όταν τον άκουσα, σκέφθηκα: Γιατί να μην υπάρχει ένας αριστερός πολιτικός να διατυπώσει ξεκάθαρα την αντίθεση στη γερμανοευρωπαϊκή ένωση; Να μη διαμαρτύρονται, λοιπόν, όταν θα βλέπουν άπαντες να ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Είναι τραγικό φαινόμενο το γεγονός ότι η Αριστερά συμβιβάσθηκε με τους εχθρούς στην Ευρωζώνη και άφησε ελεύθερο το πεδίο της υποστήριξης των δεινοπαθούντων πολιτών στην Ακροδεξιά. Το σκηνικό της «Βαϊμάρης» επαναλαμβάνεται. Οι «καραβοκυραίοι» του ΣΥΡΙΖΑ  βιάστηκαν να αρματώσουν τα καράβια τους με «ευρωπαϊκά ξάρτια» και τα έριξαν στους βράχους».
Αν και το κείμενο μιλά από μόνο του, ένα μόνο σχόλιο στην απορία του δημοσιογράφου σχετικά με τη στάση της Αριστεράς. Η Αριστερά αποτέλεσε τον καλύτερο «Δούρειο Ίππο» για την καλύτερη εισβολή και εγκατάσταση του τρίτου (και χειρότερου μέχρι στιγμής) Μνημονίου, εξυπηρετώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων για την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας. Αφού λαΐκισαν απόλυτα και εκμεταλλευτήκαν την αντιμνημονιακή διάθεση του Ελληνικού Λαού, οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν στην συνέχεια στην πιο ωμή προδοσία των ελπίδων και των προσδοκιών του, γινόμενοι το πιο πιστό και υπάκουο υπηρετικό προσωπικό των εταίρων και των δανειστών.
Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυθεντικά και ανθεκτικά, συνεχίζει να κρατάει ψηλά την Σημαία της Εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης στα εθνοκτόνα Μνημόνια. Η «ρεαλιστική αγόρευση» του Αρχηγού του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στην Βουλή αποτελεί μια ακόμη τρανή απόδειξη αυτής της αντίστασης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-to-paron-h-pio-realistikh-agoreush-sth-boulh-htan-auth-tou-nikou#ixzz3zfPmObUV

1 σχόλιο:

  1. Και λίγα λέει το άρθρο, το οποίο αδικεί τον Αρχηγό.

    Και αυτό γιατί δεν αναφέρει τίποτα για την πολιτική του οξυδέρκεια που μερικές φορές νομίζεις ότι έχει το κληρονομικό χάρισμα αφού σε όλες του τις προβλέψεις έχει πέσει μέσα μια και τα γεγονότα τελικά τον επιβεβαίωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών