Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2016

"Δημοκρατικοί" Ευρωπαίοι....Ολάντ: Να αποκλείσουμε χώρες της Ε.Ε. όπου εκλέγονται "ακραίοι δεξιοί"!

olant3

Γράφει ο Αντίοχος

Γαργάρα έκαναν τα γνωστά και μη εξαιρετέα «πουτανάκια» της εγχώριας «ενημέρωσης» των ΕΠΟΝιτών που έγιναν βαρόνοι, κάποιες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, στο κρατικό ραδιόφωνο «Φρανς Ιντέρ». Αναφερόμενος, λοιπόν, στην ανυπακοή της νέας πολωνικής κυβέρνησης στις κάργιες της Ε.Ε., για τον νέο νόμο για τα ΜΜΕ στην Πολωνία (αλλά και σε παλαιότερη ανάλογη ανυπακοή της ουγγρικής κυβέρνησης), ο Ολάντ προειδοποίησε για την «αναστολή της συμμετοχής» στην  Ε.Ε. εθνών που εκλέγουν ακραίους δεξιούς πολιτικούς: «Είναι απαραίτητοι οι....
φραγμοί για την Πολωνία». Όταν απειλείται η ελευθερία των ΜΜΕ, όταν συντάγματα και ανθρώπινα δικαιώματα υφίστανται επίθεση, η Ευρώπη δεν πρέπει να είναι απλώς ένα δίχτυ ασφαλείας. Πρέπει να  εγκαθιδρύσει διαδικασίες αναστολής της συμμετοχής κρατών-μελών που εκλέγουν ακραίους δεξιούς πολιτικούς».
Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Καμαρώστε την!
(ΥΓ): Γιατί άραγε ο βάτραχος δεν μίλησε για αναστολή συμμετοχής και των χωρών που εκλέγουν ακραίους πολιτικούς, δεξιούς κι αριστερούς, για να υπάρξει τουλάχιστον μια… ισορροπία; Προφανώς, γιατί οι αριστεροί είναι πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως αποδεικνύουν οι περιπτώσεις των ακροαριστερών κυβερνήσεων της Ελλάδος και της Πορτογαλίας! Οι θεωρούμενοι «ακραίοι δεξιοί» είναι οι ανεξέλεγκτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών