Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2016

Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα: Ωραίος ο πολυπολιτισμός και οι λαθρομετανάστες, αλλά καλπάζει η Χρυσή Αυγή!


Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα: Ωραίος ο πολυπολιτισμός και οι λαθρομετανάστες, αλλά καλπάζει η Χρυσή Αυγή!

Ενώπιον της πολιτικής γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος μίλησε χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Όπως ήταν λογικό μεγάλο μέρος της συζητήσεως περιεστράφη γύρω από το λεγόμενο «προσφυγικό».
Το εν λόγω μείζον πρόβλημα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι η πραγμάτωση των επιδιώξεων του Σύριζα, ο οποίος επί δεκαετίες υπέθαλψε τις ΜΚΟ που τώρα αντλούν κρατικό χρήμα για να εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο, γεμίζοντας την επικράτεια με Hot Spot και παίζοντας επικίνδυνα αντεθνικά παιχνίδια.
Όμως ο Τσίπρας δεν βιώνει τον.....
διεθνιστικό παράδεισο που ονειρευόταν στα νιάτα του, με τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση να κονιορτοποιεί το εθνικό κράτος προς τέρψιν του Πόππερ και άλλων φιλελεύθερων – ιουδαίων φιλοσόφων που είναι οι πνευματικοί ηγήτορες της σύγχρονης νέας κομμουνιστικής αριστεράς. Δυστυχώς, για τον Τσίπρα, οι Έλληνες δεν αποδέχονται το «όραμα» του Τσίπρα και των λοιπών αριστερών για μία «πολύχρωμη» κοινωνία της αγοράς και του καταναλωτισμού.
Τα παραπάνω προβλήματα έθεσε, λοιπόν, ο πρωθυπουργός ενώπιον των αποσβολωμένων συντρόφων του, οι οποίοι δεν τολμούν πλέον να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, μη τυχόν και συναντήσουν Έλληνες πολίτες. Συγκεκριμένα, κατέκρινε το κλείσιμο των συνόρων και την άρνηση χωρών για επιμερισμό της ευθύνης, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες στάσεις είναι καθ’ όλα αντιευρωπαϊκές και αντιβαίνουν στο αξιακό πλαίσιο και τις ιδρυτικές συνθήκες της ΕΕ, δηλαδή τη λογική των ανοιχτών συνόρων και του πολυπολιτισμού. Τόνισε επιπλέον ότι η αδυναμία συνεννόησης των ευρωπαϊκών χωρών, όχι μόνο αποβαίνει μοιραία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, αλλά στρώνει το έδαφος στην άνοδο της ακροδεξιάς και αποδομεί συνολικά την Ευρώπη των διεθνών τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών