Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Εφημερίδα «Παραπολιτικά»: Η νεοφιλελεύθερη στροφή του Κυριάκου θα διαλύσει την ΝΔ και θα ενισχύσει σημαντικά την Χρυσή Αυγή

Τον μεγάλο για τη ΝΔ κίνδυνο να χάσει ολοκληρωτικά κάθε επαφή με τα λαϊκά στρώματα, με αποτέλεσμα αυτά να στραφούν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επισημαίνει στην κεντρική του τοποθέτηση ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης.

Στο άρθρο, το οποίο τιτλοφορείται «Η μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία», ο Κουρτάκης γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής: “Η δεδομένη στροφή της Ν.Δ. προς έναν αμιγώς φιλελεύθερο -και με έντονη τεχνοκρατική χροιά- λόγο κρύβει μια μεγάλη παγίδα: Να σταματήσει η «γαλάζια» παράταξη...
να «μιλάει» στα πιο λαϊκά στρώματα, τα οποία -δικαίως ή αδίκως- διαμαρτύρονται συνεχώς τα τελευταία έξι χρόνια απέναντι σε κάθε πολιτική ηγεσία για τη δραματική μείωση του βιοτικού τους επιπέδου. Οι λόγοι που συνέβη αυτό είναι και πολλοί και πολύπλοκοι, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ένα: Η απόγνωση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, που διευρύνονται όλο και περισσότερο και έχουν πλησιάσει πλέον -αν δεν το έχουν περάσει- το όριο της φτώχειας. Αν σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες, που εξετάζουν πρώτιστα το αποτέλεσμα και όχι τις αιτίες, δεν βρει η Ν.Δ. τη φόρμουλα να απευθυνθεί, θα προκαλέσει διπλό πρόβλημα, τόσο στον εαυτό της όσο και στη χώρα. Στον εαυτό της γιατί με αυτό τον τρόπο δεν θα δρομολογηθεί ποτέ η δημιουργία σαφούς πλειοψηφικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία, καθώς τα λαϊκά στρώματα και όσοι υποφέρουν από την εξαετή ύφεση περιμένουν να ακούσουν, εκτός από υψηλές αναλύσεις, και κάτι ελπιδοφόρο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Να καταλάβουν πως κάποιος αντιλαμβάνεται τα δραματικά αδιέξοδα που βιώνουν καθημερινά. Δεύτερον, στην ίδια τη χώρα γιατί αυτές οι κοινωνικές ομάδες, που, όπως φαίνεται από τις αγροτικές κινητοποιήσεις, έχουν απομακρυνθεί οριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα κινηθούν προς άλλα κόμματα, με ροπή στον λαϊκίστικο λόγο, όπως στους ΑΝ.ΕΛ. και τη Χρυσή Αυγή - ιδιαίτερα προς την τελευταία, που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση και προσπαθεί να απορροφήσει ένα κομμάτι αυτού του κόσμου, επενδύοντας στην ανθρώπινη απόγνωση και στη διάλυση κάθε συνδετικού κρίκου με το παλαιό πολιτικό σύστημα”.

Η αναφορά προς τους ΑΝΕΛ είναι καθαρά προσχηματική, καθώς η συμμετοχή τους στην κυβέρνηση και η εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου τους έχει αποξενώσει πλήρως από τον Ελληνικό Λαό. Το «καμπανάκι του κινδύνου», επομένως κρούει ολοφάνερα και ολοκληρωτικά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία ξεχωρίζει ως η μοναδική δυνατότητα έκφρασης για τους δοκιμαζόμενους από τα συνεχή μνημόνια Έλληνες.

Η ολοκληρωτική στροφή της ΝΔ προς τον φιλελευθερισμό και τον κοσμοπολιτισμό της αποδίδει και την αναπόφευκτη «κόκκινη κάρτα» στις σχέσεις της με τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, δίνοντας την ευκαιρία στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να αποτελέσει το αυθεντικό και ανθεκτικό λάβαρο αντίστασης των Ελλήνων στην σύγχρονη κατοχή της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι σίγουρο ότι η ΝΔ θα χάσει πολλούς ψηφοφόρους και θα στραφουνε στο μοναδικό Λαϊκό Εθνικιστικο κίνημα της χώρας μας, την ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών