Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

Το μαρτύρησε ο Πρετεντέρης...Η Μέρκελ έδωσε εντολή και η ελαφροδεξία ΝΔ του Κούλη υπάκουσε και άλλαξε στάση για το "προσφυγικό¨"!

merkel
Γράφει ο Αντίοχος

Μόλις ο φον Κούλης της «σκληρής αντιπολίτευσης», άφησε εκτός αντιπολιτευτικής ατζέντας το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα και ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει την πολιτική (των «ανοιχτών θυρών») της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου (παρά τις προηγηθείσες υστερικές κραυγές των Μπουμπούκων…), υποστηρίξαμε ότι έπεσε… τηλέφωνο από την φράου Μέρκελ!
Κι αυτό το επιβεβαιώνει –με τον δικό του… κομψό τρόπο βεβαίως- και ο –σίγουρα πολύ καλά πληροφορημένος, εκ των έσω- Πρετεντέρης, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Και αν ο Τσίπρας;», στο καθεστωτικό «Βήμα». Ιδού:
«Προ λίγων μηνών, όταν πρόεδρος της ΝΔ ήταν ο Β. Μεϊμαράκης, είχε δεχτεί υποδείξεις στη διάρκεια μιας συνεδρίασης του ΕΛΚ τόσο από....
τον Γιούνκερ όσο και από τη Μέρκελ για το Ασφαλιστικό και το Προσφυγικό. Τις προσπέρασε ευγενικά παραπέμποντας στην επικείμενη εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ.
Έκτοτε η ΝΔ απέκτησε αρχηγό αλλά τουλάχιστον στο Προσφυγικό η γραμμή της άλλαξε στην πιο ήπια κατεύθυνση που ζητούσε η Μέρκελ από τον Μεϊμαράκη.
Η εξέλιξη είναι πως από εκεί που η ΝΔ φώναζε ότι «για τους πρόσφυγες φταίνε ο Τσίπρας και η Τασία» ξαφνικά ανακοίνωσε ότι το Προσφυγικό είναι «εθνικό θέμα» και χαμήλωσε τους τόνους. Κοινώς, το έκανε γαργάρα.
Δεν γνωρίζω αν ο Μητσοτάκης υπάκουσε σε κάποια παρέμβαση από το εξωτερικό ή αν απλώς βλέπει διαφορετικά το ζήτημα. Ενδεχομένως να είναι μια απλή σύμπτωση…».
(ΥΓ): Πρώτα θα παίρνεις την έγκριση της πρεσβείας και μετά θα μιλάς! Αλλιώς, σκασμός Μπουμπούκο!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών