Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Πάγκαλος στο ΒΗΜΑ: "Οι Έλληνες θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές Χρυσή Αυγή"


Μέχρι και ο Πάγκαλος είδε την αλήθεια: Στις επόμενες εκλογές οι Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή!

Εικόνες από ένα κοντινό μέλλον, το οποίο προκαλεί ανησυχία και ανατριχίλα στο πολιτικό κατεστημένο, προξενούν οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοσταθμό του «Βήματος» και στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τις οποίες προσδιόρισε μέσα στο έτος, και αφού είπε ότι είναι λανθασμένη η εντύπωση που έχει ο Τσίπρας και οι πρώην κομμουνιστές της ομάδας του ότι με το να καταστρέφει την Χώρα θα δημιουργήσει επαναστατική κατάσταση, στην συνέχεια τόνισε ότι «Είναι τελείως λάθος και η υπόθεση και η διάγνωση, γιατί η επαναστατική κατάσταση δημιουργείται αντιθέτως όταν υπάρχει ανάπτυξη και ανισότητες, είναι άλλο τραγούδι. Όχι, οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να....
ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ή να μείνουν σπίτι τους (οι πολίτες)».
Παρά τον όποιο ηθικό και πολιτικό παχυδερμισμό του ο Πάγκαλος σίγουρα δεν στερείται πολιτικού αισθητηρίου. Θεωρεί ότι η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που οδηγεί στην ακόμα μεγαλύτερη ανεργία και ανέχεια, θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς το μόνο το οποίο θα καταφέρει θα είναι να οδηγήσει τον Ελληνικό Λαό να ψηφίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή να απέχει.
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών οι οποίοι θα θελήσουν να απέχουν από τις επόμενες εκλογές, θα είναι αυτοί που θα έχουν αηδιάσει οριστικά όχι μόνο από τις κυβερνητικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα του «συνταγματικού τόξου», ας μη φανεί καθόλου περίεργο το ενδεχόμενο το σύστημα να επιχειρήσει να καλλιεργήσει την ιδέα της αποχής, μόνο και μόνο για να μην αυξηθούν σημαντικά και σε ανεξέλεγκτο βαθμό τα εκλογικά ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτές οι εικόνες από το πολύ κοντινό μέλλον, όπως τις περιγράφει ο Πάγκαλος, μπορούν να γίνουν ένα όνειρο ελπίδας για την Πατρίδα και τον Λαό και ένας αντίστοιχος εφιάλτης για το καθεστώς της υποδούλωσης και τους πολιτικούς και κοινωνικούς του εκπροσώπους.
Στήριξη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σημάνει την ενδυνάμωση του ουσιαστικού αγώνα για την απελευθέρωση της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους εντολοδόχους τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών