Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Για αυτό...τρέμουν την Αγροτιά...Η Χρυσή Αυγή ίδρυσε Αγροτικό Συνεταιρισμό και στην Πέλλα...Στην "καρδιά" της Αγροτιάς της Μακεδονίας... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ


Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στην Πέλλα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Σκύδρας, ανταποκρινόμενο στη δημόσια πρόσκληση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή γα τη δημιουργία Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον ιερέα της ενορίας, ο οποίος έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, ευχόμενος....
καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του νομού, Σαχινίδης Γιάννης, ο εκπρόσωπος του αγροτοσυνδικαλιστικού τομέα Μουλιανάκης Περικλής, ο περιφερειακός σύμβουλος Γραικός Φώτης και το μέλος του Συντονιστικού Ματθαιόπουλος Αρτέμης.




Όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής τόνισαν στις ομιλίες τους ότι η ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία, αλλά η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους του Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους, πέρα και πάνω από κομματικές ταμπέλες, με μόνο κριτήριο την αγάπη τους για την ελληνική γη.
Στις τοποθετήσεις τους οι συναγωνιστές παρουσίασαν τις θέσεις του Κινήματος για την στήριξη του πρωτογενή τομέα, που αποτελεί βασικό πυλώνα του κυβερνητικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής, και αναφέρθηκαν στην απόλυτη ταύτιση του με τα αιτήματα των αγροτών στα μπλόκα.

Η ίδρυση των αγροτοκτηνοτροφικών σωματείων, με πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής, επεκτείνεται σε όλη τη χώρα και οι εργαζόμενοι του πρωτογενή τομέα οργανώνονται ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές, που επιδιώκουν την εξόντωσή τους, αλλά και ανεξαρτητοποιούνται από το πατρονάρισμά των μαρξιστών αγροτοπατέρων, που αποδείχτηκαν οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο στήριγμα της αγροτιάς γιατί πιστεύει ότι Εθνική Παραγωγή σημαίνει και Εθνική Ανεξαρτησία και αποτελεί τη μόνη ασφαλή οδό για απαλλαγή από τα μνημόνια και τους τοκογλύφους.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του «Καθρέφτη Πέλλας»:
"Με μεγάλη προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας της Χρυσής Αυγής στη Σκύδρα του νομού Πέλλας.
Την εκδήλωση τίμησε ιερέας από τοπική ενορία για να την ευλογήσει. Ακολούθησαν ομιλίες και τονίστηκε από τους ομιλητές η ανάγκη αλλαγής πολιτικής της πατρίδας μας στον αγροτικό τομέα. Τονίστηκαν ιδιαίτερα τα σημεία από το πρόγραμμα που αναφέρονται στην παραγραφή χρεών των αγροτών και της μηδενικής φορολόγησης στους μικρούς και μεσαίους αγρότες!
Τονίστηκε η πολιτική θέση του κόμματος που συνοψίζεται: " Στην πρώτη γραμμή με τους αγρότες...". Τα σημεία αυτά έτσι κι αλλιώς ενυπάρχουν στο οικονομικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και αποτελούν πάγια θέση της."

Δείτε παρακάτω τις ομιλίες στα σχετικά βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών