Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016

"Παρδουλεύτρα" των λαθροεποίκων κατάντησε τον ένδοξο Ελληνικό στρατό ο Καμμένος....Παραχωρούνται στρατόπεδα για τη στέγασή τους και προσωπικό (δλδ υπηρέτες) για τη φιλοξενία τους..


Παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών θα κάνει τους Στρατιωτικούς ο Καμμένος: Παραχωρούνται στρατόπεδα για την στέγασή τους!

Μπορεί σε πολλές και διάφορες περιπτώσεις τα καταλύματα που φτιάχτηκαν για Στρατιωτικούς να έχουν ήδη παραδοθεί στους λαθρομετανάστες, όπως αποκαλύφθηκε από επιστολή Στελέχου των Ένοπλων Δυνάμεων. Μπορεί επίσης να συνεχίσουν να περικόπτονται οι μισθοί και οι συντάξεις των ενστόλων, όπως και τα κονδύλια για την Εθνική Άμυνα. Όμως η προσβολή στο πρόσωπο των ανθρώπων που υπερασπίζονται την Εθνική μας Κυριαρχία φαίνεται ότι δεν έχει τέλος από την ουρά του Σύριζα, τον Πάνο Καμμένο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με....
διυπουργική απόφαση που λήφθηκε πριν από λίγο, ώστε η  κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις απειλές των Ευρωπαίων σχετικά με το λεγόμενο «προσφυγικό» αποφασίστηκε να παραδοθούν στρατόπεδα της χώρας για την στέγαση λαθρομεταναστών, αλλά και να αναλάβει ο στρατός την περάτωση των λεγόμενων “Hot Spot”.
Συγκεκριμένα, κατά το Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίστηκε ότι:
1. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει:
  • α. να ορίσει άμεσα προσωρινούς συντονιστές στα 5 κέντρα υποδοχής στα νησιά
  • β. να επιβλέψει και να συνδράμει με κάθε διαθέσιμο μέσο στην ολοκλήρωση των έργων κατασκευής ώστε τα hotspots να είναι έτοιμα προς λειτουργία εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.
  • γ. τη στελέχωση και λειτουργία κινητών μαγειρείων στα πέντε νησιά προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πρόσφυγες.
δ. να παραχωρήσει τα στρατόπεδα Σίνδου και Σχιστού, άμεσης χωρητικότητας 500 ατόμων, με δυνατότητες φιλοξενίας επιπλέον 4.000 ατόμων το καθένα, για τη δημιουργία κέντρων μετεγκατάστασης (Relocation Camp). Παράλληλα, αναλαμβάνει, την έγκαιρη παράδοσή τους καθώς και τη λειτουργία τους.
2. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την ταχύτατη πλήρη στελέχωση με προσωπικό των 5 κέντρων υποδοχής προκειμένου στα κέντρα να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ταυτοποίησης των προσφύγων.
Γίνεται αντιληπτό ότι ο Πάνος Καμμένος θα έδινε τα πάντα για να συνεχίσει να κάνει βόλτες με το ελικόπτερο, παριστάνοντας τον Υπουργό. Όμως το ζήτημα είναι υψίστης εθνικής σημασίας, αφού ο Σύριζα και η ουρά του προβαίνουν σε κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την Εθνική Ασφάλεια, αλλά και την Κοινωνική Συνοχή της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών