Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2016

1277% αύξηση της ροής λαθρομεταναστών σε σχέση με το 2015: Τα στοιχεία του Λιμενικού φανερώνουν τα ψέμματα κυβέρνησης και διαπλοκής!


1277% αύξηση της ροής λαθρομεταναστών σε σχέση με το 2015: Τα στοιχεία του Λιμενικού φανερώνουν τα ψέμματα κυβέρνησης και διαπλοκής!

Έχει «κολλήσει η βελόνα» και τα αργυρώνητα ΜΜΕ εδώ και μήνες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο αριθμός των προσφύγων και λαθρομεταναστών που βρίσκεται στη χώρα περιορίζεται στους πενήντα χιλιάδες. Ειδικά τους τελευταίους μήνες που έχουν κλείσει τα σύνορα ο αριθμός που αναφέρουν τα ΜΜΕ είναι... ύποπτα στάσιμος.
Ας δούμε, όμως, τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, ώστε να αντιληφθούμε ποιά είναι η πραγματικότητα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν οι αρμόδιες αρχές είχαμε, το πρώτο τρίμηνο του 2016, κατακόρυφη αύξηση της εισροής λαθρομεταναστών σε σχέση με το 2015.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αύξηση είναι.....
συγκριτικά με το 2015 που γινόταν της μουρλής στα νησιά. Συνεπώς τώρα η κατάσταση είναι ακόμα πιο αφόρητη!

Σημειώνει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ): «Ο μέσος όρος ημερησίων αφίξεων προσφύγων - μεταναστών που εισήλθε παράνομα στην χώρα το πρώτο 3μηνο του 2016 (έως 20/3) σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2015 παρουσίασε αύξηση της τάξης του 1277%. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2016 (20.03.2016) αφίχθησαν 145.027 άτομα.»
Στο σημείο αυτό, σημειώνει η ΠΕΑΛΣ «οφείλουμε να τονίσουμε ότι την ίδια στιγμή που τα ποσοστά τόσο  των περιστατικών έρευνας και διάσωσης όσο και των διασωθέντων ατόμων έχουν φτάσει στο 1653% και  2503% αντίστοιχα, το ποσοστό θνησιμότητας από τις αρχές του χρόνου έως σήμερα έχει περιοριστεί στο 0,08%.»
Επιπλέον επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «εντός του έτους 2015 το Λιμενικό Σώμα προέβη σε 1047 κλήσεις προς την Τουρκία για ομαδικούς εντοπισμούς σκαφών από τα παράλιά της, δυστυχώς για άλλη μια φορά χωρίς καμία ανταπόκριση, ενώ από την άλλη πλευρά 847.930 άτομα εισήλθαν παράνομα στην χώρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από αυτά το 72,4%, δηλαδή τα 613.506 άτομα, εισήλθαν στη χώρα τους τελευταίους 4 μήνες του 2015, από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.»
Κοινώς, αυτό που αναφέρει το λιμενικό είναι ότι πρώτον η τουρκία έχει αυξήσει τις ροές παρά την «συμφωνία» και παρά τα ψεύτικα ρεπορτάζ των καναλιών. Δεύτερον ότι το Λιμενικό κάνει θαυμάσια δουλειά παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να σαμποτάρει τον ρόλο του και τρίτον ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών